amadeusinc Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 jak podzielic transfer na routerze mam neo na dwa kompy, czy moge ograniczyc jakos transfer na poziomie routera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a jest tu jakis jasnowidz ???? podaj model tego routerka. jezeli kupiles go w promocji z TP to nieuda ci sie nic takiego zrobic . Musialbys postawic router na jakims starym sprzecie. ale na 2 kompy to po co ?? a z czym mas problemy ?? napewno P2p ?? jezeli masz z kims neta to sie dogadajcie bedzie taniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusinc Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a jest tu jakis jasnowidz ???? podaj model tego routerka. jezeli kupiles go w promocji z TP to nieuda ci sie nic takiego zrobic . Musialbys postawic router na jakims starym sprzecie. ale na 2 kompy to po co ?? a z czym mas problemy ?? napewno P2p ?? jezeli masz z kims neta to sie dogadajcie bedzie taniej :D 1412068[/snapback] router: planet ade 4110 nie mam pojecia jak to zrobic i nigdzie nie jest to wyjasnione a sprzetowo odpada jedyna szansa jest oprogramowanie routera bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ten router nie ma podziału pasma. Czyli pozostaje ustawienie limitów na komputerach... o ile są to tylko dwa komputery mozna stosunkowo łatwo zrobić to NETLIMITERem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusinc Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ten router nie ma podziału pasma. Czyli pozostaje ustawienie limitów na komputerach... o ile są to tylko dwa komputery mozna stosunkowo łatwo zrobić to NETLIMITERem. 1422491[/snapback] dzieki bede probowal najbardziej chodzi mi o upload bo z tym w neo jest chyba najgorszy problem dzieki za dobre rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...