szeregowy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nowa wersja POVRAY pracuje juz wielowatkowo. Dziala super z HT jezeli chodzi o nie zamulanie systemow. Nowa wersja to 3.71 beta zachecam do zaciagniecia i testow. stara chodzila tylko na jednym procu logicznym i mulila system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a może wytłumacz co to jest za program :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja pamietam pov-ray jako program graficzny 3d, za czasow jak p II 400 to byl szczyt marzen kazdego pc'towca, a ja pedzilem wtedy na k6 166 :D Polegalo to na recznym wpisywaniu wierzcholkow itp w postaci kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaster Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 mam plyte p4c800-E delux i problem z nadmiernym grzaniem sie mostka.Czy warto wymieniac radiator,czt lepiej zrobic dziure w boku obuodwy niedaleko chipsetu i tam walnac 120mm wiatrak ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 mam plyte p4c800-E delux i problem z nadmiernym grzaniem sie mostka.Czy warto wymieniac radiator,czt lepiej zrobic dziure w boku obuodwy niedaleko chipsetu i tam walnac 120mm wiatrak ????Wsadź na niego Zalmana za 20 zł i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...