pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Może ma ktoś Asusa A7V266 jak to jest z tymi dzielnikami jak je ustawić i czy to coś daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 pablo jak masz ustawionego tego xp???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 GF4 mx440 ultra 290/440 @ 350/520 takie małe pytanko... montowałeś na tej karcie dodatkowe chłodzenie? :). Bo ja u qmpla bawiłem sie modelem GF4 mx440 pixelview i qrde przetakowałem go o może 10-15 Mhz a potem już "krzaczki "miałem ;(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 zero innego cłodzenia moge ci wysłać print screeny po i przed podkręceniem wynik w 3dmarku.Może poprostu taki mi siętrafil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Dokladnie teraz jade na ustawieniu fsb 155 Vcore1,85 a napięcie na chipset agp ddr 2,75 i qrde nie wim jak to ustawić w ogóle jak to się nazywa w biosie bo mam coś takiego jeszcze 133:100 i 133:133 Co to jest???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 to jest ustawienie szyny pamięci - procesor, oznacza to ze możesz ustawic asynchronicznie pamięć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co to jest asychroniczna?????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co to jest asychroniczna??????????To znaczy że coś jest taktowane innym zegarem od czegoś np.Jeśli pamieć jest taktowana 166mhz a szyna 133 to znaczy że pamieć działa asynhroniczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 i co ja mam z tym zrobić ustawić to jakoś czy ostawić na auto?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 i co ja mam z tym zrobić ustawić to jakoś czy ostawić na auto??Ustaw 133;133 poco spowolniać pamięci do 100mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ale ja mam ddr i one taktują przecierz 266MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Taktowanie pamieci DDR wynosi polowe oznaczenia. Jak masz oznaczenie DDR266 to te pamieci sa taktowane czestotliwoscia 133 MHz. Sztuczka polega na tym ze dane sa przesylane na obydwoch zboczach sygnalu taktujacego stad nazwa Double Data Rate. W normalnych pamieciach SDRAM dane sa przesylane tylko na jednym zboczu sygnalu zegarowego przewaznie narastajacym. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...