xan123 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Niebardzo moge znalezc cokolwiek na ten temat wiec zakladam. Chcialbym sie dowiedziec jak zrobic abym mogl uruchamiac kompa na haslo PRZY KLAWIATURZE PODLACZONEJ DO PORTU USB. Jak mam na PS/2 to oczywiscie wiem jak to zrobic, dziala ładnie. Problem pojawia sie jak przestawiam na port usb, przy tych samych ust. BIOS dalej nie moge włączyć. Klawa i plyta jak w podpisie. pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez xan123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Poszukaj w biosie opcji "usb keyboard support" lub coś podobnego, może akurat to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan123 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Poszukaj w biosie opcji "usb keyboard support" lub coś podobnego, może akurat to. 1414186[/snapback] jest ustawiona na BIOS jakies inne pomysly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jest ustawiona na BIOS jakies inne pomysly?? 1414906[/snapback] Na płycie głownej jest zworka od wake on usb (albo cos podobnego) defaultowo płyty mają to wyłączone, która trzeba przestawić i śmigać będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan123 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Na płycie głownej jest zworka od wake on usb (albo cos podobnego) defaultowo płyty mają to wyłączone, która trzeba przestawić i śmigać będzie. 1415189[/snapback] Są zworki. USB-PWR1 i USB-PWR2. Obie są na 1, mam kluczyk bluetooth ktory swieci przy wylączonym kompie, jak przestawie klawe do tego portu to stacja dokująca się nie świeci (jak jest na ps/2 to świeci). Reasumując: zasilanie na porcie USB jest, ale na stacji dokującej się dioda nie świeci, co wskazuje na :blink: no wlasnie, CO?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...