DooDah Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 hejo! odrazu zaznaczam ze jestem uzytkownikiem modemu w tepsie wiec rzeczy takie jak szukaj czy cos sa nie na miejscu. chcialbym sie dowiedziec o najlepsza plyte po A64 3000+ Winchester na 939. cena nie gra zbyt duzej roli tak do 700zl. chodzi mi generalnie o O/C no i najwazniejsze SLI. zastanawiam sie nad DFI LanParty UT NF4 SLI-D oraz Microstar K8N SLI Platinum nForce4 SLI pamiatki do tego biore Geile 2x512 cl2.5 a grafike GF 6600GT z mysla o 2 za jakis czas. ogolnie mam 3000 i cos musze z tym zrobic :D z gory dzieki pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Jesli chcesz sie bawic w O/C na moj gust bierz: DFI LanParty UT NF4 SLI-D Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez .:TIMONek:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jeśli koszty nie grają roli to zdecydowanie DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) głupie pytanie :] .. to chyba oczywiste żę DFI ... co do pamiątek... ja nie wiem czy one FSB ~350 wytrzymają.. może lepiej zainwestować w jakieś A-data 600 DDR ? :> P.S Jeszcze jedno odnośnie o/c i winchestera... te nowe "sklepowe" obecnie kręcą się do d***... ledwo 2,4 Ghz... radze poszukać jakiegoś selekcjonowanego... i nie zapomnij o chłodzeniu... to ma kluczowe znaczenie jeżeli chodzi o o/c winchesterów... P.S2 Będziesz zdejmował HS z winchestera? :> P.S3 może lepiej poczekać na Venice? :D Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja bym czekał na venice - w końcu to ma byc nastepca Athlona mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No i kręci sie o niebo lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 nie ma co czekac... a nie wejdzie mi ten venice na ta plytke?? jak tak to potem wymienie. dobija mnie moj sprzet i musze juz cos zrobic. jeszcze zastanawiam sie teraz czy brac Gf6600GT czy 6800 zwyklego... cenowa az tak duzo wiecej nie kosztuje, a to zawsze 12 potokow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 nie ma co czekac... a nie wejdzie mi ten venice na ta plytke?? jak tak to potem wymienie. dobija mnie moj sprzet i musze juz cos zrobic. jeszcze zastanawiam sie teraz czy brac Gf6600GT czy 6800 zwyklego... cenowa az tak duzo wiecej nie kosztuje, a to zawsze 12 potokow. 1414948[/snapback] Tyle sie męczysz a te 2-3 tygodnie nie poczekasz? Z tego co wiem już sie pierwsze na allegro pojawiają, na giełdzie w warszawie itp..ale niestety są sporo przedrożone-niektórzy usiłuja na nich zbyt dużo zarobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Cos tam mowiles o 3000zl... Jezeli myslisz o sli na 6600GT to zapomnij,sli ma sens jezeli karty sa pokroju 6800GT/Ultra :-| Napisz cos wiecej co chcesz kupic ale jak juz sie zdecydowales na plytke na s.939 to bierz dfi bo nie ma nic lepszego :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 na pewno 939 a ten venice nie wejdzie?? 2-3 tyg wlasnie za tyle bede kompa kupowal. GT i Ultra odpada troche to jednak za drogie jak na karte graficzna :D gdyby to byl samochod :D wiec jak narazie to mam tak A64 3000+ Winchester - ok 485 allegro a sklep 580... no comments DFI - chyba kolo 650zl 2x512 Geile CL 2.5 ok 400zl i 6800 Leadteka ok 1300zl cenowo tak prawie akurat to wychodzi im mniej tym lepiej... bardzo mi sie teraz nie widzi kupowanie sprzetu... chyba zrezygnuje z gier :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...