victor89 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 To co w temacie... dajcie linki do opisów i programów któtymi mogę go zrobić... PILNE! Pozdro i dzięki za każ a pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 format c: /q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 format c: /q 1414113[/snapback] odpalam kompa z płytki win98 taaa? właże na dysk któremu chcę zapodaćlowformat i ciach go? Dzięki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Koledze chyba chodzi o low format a nie zwykłe formatowanie... jak nie masz błędów na dysku to sobie go normalnie sformatuj... a czym zrobić low to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 no właśnie mam błędy na dysku.. i wiem że low format pomoże.. tylko teraz czm go zrobić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mi na bed sektory pomógł program Boot-It. On nie robi formatowania niskopoziomowego ale bardzo ładnie mi naprawił błędy. Może i tobie pomoże. PeACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 format c: /q to szybkie formatowanie - tak naprawde kasuje tylko tablice alokacji plikow(cos jak szybkie formatowanie plytek CDRW) a dane pozostaja fizycznie dalej na dysku.a oto co znalazlem w podreczniku DOS 6 Urbanskiego :wink: : format c: /u opcja tak zwanego formatu bezwarunkowego, niszczy cala poprzednia zawartosc dysku, nie zostanie ona nawet odtworzona po uzyciu komendy unformat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 właśnie.. z tym dyskiem jest taki problem że jest uszkodzona tablica alokacji... kiedyś odpaliłem kompa na PCI 41.... i ten dysk (1 z 3) tego nie przetrzymał i błędy natablicy alkoacji mu suę zrobily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jeśli to są błędy tablicy alokacji - kolega dobrze radzi format c: jeśli nie działa błedy sa innej natury - sprawdz na stronie producenta dysków napewno bedzie jakieś oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Na stronie Seagate'a na pewno jest program diagnostyczny do Medalistów (kiedyś sam go używałem). Na 100% można w nim zrobić LLF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...