Gosu Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam,pisałem już w topicu o Hynixach ale póki co nie uzyskałem odpowiedzi,a spieszy mi się z uzyskaniem jej,więc po to zakładam nowy temat(na wypadek pretensji h.f.loganów itp :D to pisze) mam dwa moduły pamięci nie mialem jescze koazji dobrze ich testowac,podam oznaczenia, moze mi ktos z was powie co z nich teoretycznie sie da wycisnac,bo nie znam sie na tym dobrze z góry thx pierwsza kosc HY5DU56822BT-43 HYMD264646B8J-D43AA druga HY5DU56822DT-D43 HYMD264646D9J-D43 AA-M Piszcie co wiecie,pozdro : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Teoretycznie ta pierwsza lepsza...koniec...Wrozka nie jestem, moze ktos inny sie wypowie, ale to wiesz...zalezy od szczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 pozatym je st temat o d43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...