mikas Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam w reklamacji GF 5700 , niestyty nie da się ona naprawić i będzie wyminiana na inny sprzęt. Zastanawiam się nad Asusuem 6800LE i Galaxy 6600GT. Wiem że nie we wszystkich asusach da się odblokować pozostałe potoki. A sklep w którym biorę tą kartę jest w innym mieście , dlatego jak raz mi wymienią to już wiecej nic z tym nie zrobie . Co więc radzicie zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonyman Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Może byś tak podał do jakiego kompa chcesz ją wpakować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Może byś tak podał do jakiego kompa chcesz ją wpakować? 1415310[/snapback] Athlon 2000 768 Ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 "Mam w reklamacji GF 5700 , niestyty nie da się ona naprawić" A nie na szczescie? 6600gt bym nie bral, pseudo potoki mowia same za siebie. Wydaje mi sie ze warto zaryzykowac i brac LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Bierz 6800le wiekszosc egzemplarzy moduje sie na 12/5 a sa sztuki 16/6 i dodatkowo karta kreci sie spoko :wink: Co do 6600GT to imho troche podejzana karta i raczej bym jej unikal :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...