unnamed Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 normalnie nie wiem co zrobic zeby bylo wiecej,sprzet nie byl podkrecany.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 normalnie nie wiem co zrobic zeby bylo wiecej,sprzet nie byl podkrecany.. Wylaczyc FSAA! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Siemka. No rzeczywiscie bardzo malo masz tych pkt. Moje rady. Zainstaluj Via 4in1 Dentki 40.71 W biosie timingi ustaw na: od gory 2.5 4 2 6 2 1T A jesli zmieniales karte grafiki ze starszej na tego 4200 to radzilbym ci zrobic formata i od nowa winde zainstalowac bo sterowniki moga sie klucic bo w koncu format dobry na wszystko heh :D Zobacz czy ci to cos da i informuj bo moze cosik innego sie wynysli. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 normalnie nie wiem co zrobic zeby bylo wiecej,sprzet nie byl podkrecany.. Wylaczyc FSAA! ;)O tym bym tez napisal ale chyba taka lama nie jestes zeby nie pamietac o wylaczeniu FSAA, anizo i innych tego typu rzeczach w opcjach karty - co? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Wczoraj spotkałemk się z takim przypadkiem. Po ustawieniu w detonatorach najwyższa wydajność, wyłączeniu filtrowania oraz ustawienie najgorszego mipmappingu spowodowało wzrost liczby 3d marków o ponad 40%. Reszta innych (ważnych) ustawień została jush wymieniona przez innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Opcja Top performance w biosie tez chyba nieco daje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co to jest "Emulacja Tablicy mgły"(w ustawieniach karty)? Jeszcze jedno. Ile powinna wynosić "Maksymalnie XXMB pamięci systemowej dla tekstur w trybie PCI"? Ja mam 31MB (domyślnie) na GF4MX440. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 hehe no co wy,jasne ze mam AA wylaczony..........dzieki za rady,jak dojade do chaty to se poustawiam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A co to jest "Emulacja Tablicy mgły"(w ustawieniach karty)? Jeszcze jedno. Ile powinna wynosić "Maksymalnie XXMB pamięci systemowej dla tekstur w trybie PCI"? Ja mam 31MB (domyślnie) na GF4MX440. Dokładnie nie wiem co to jest Emulacja Tablicy mgły, ale jak odznaczyłem to na swojej karcie to mi się pokazywał czarny ekran i potem zwis w grach i 3d marku - zostawiłem tak jak jest. Jeżeli karta jest wsadzona w AGP to ilość domyślnej pamięci systemowej dla PCI ustawia się jak najmniej (chociaż nie zauważyłem różnicy między 31MB, a 2MB) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Unnamed to ja cie pociesze też jestem załamany na swoim GeForde 4MX440 też mam prawie 6900 no 6888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zrób to co powyżej napisali, a z tymi punktami to strasznie cienko!! Ja mam 7600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja przy ustawieniu pamięci na cas2(reszta ustawien "bezpieczna") mam 7300 3DMarków, w opcjach sterowników wybrana "najlepsza jakość" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 to i tak nic,moj brat na IDENTYCZNYM sprzecie mial 9800, i to sam mu ustawialem i BIOS i winde,tylko nie pamietam jak...znaczy co ustawilem inaczej niz u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ja bym na twoim miejscu wywalil caly system zainstalowal na nowo swiezutkie nowiutkie stery bios ustawil na top performance i musi byc 10k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 hmm wiesz co jak to wszystko ci nie pomoze to wes swoja grafe i wsadz do brata do kompa i zobaczysz jaki bedzie wynik moze poprostu masz grafe walnieta ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 hmm wiesz co jak to wszystko ci nie pomoze to wes swoja grafe i wsadz do brata do kompa i zobaczysz jaki bedzie wynik moze poprostu masz grafe walnieta ?? :)no kurna nawet mnie nie strasz!!! :P ale sprobuje....system instalowalem,ale namieszalem cos ze sterami,instalowalem rozne i jeszcze kombinowalem cos z DetonatorDestroyer'em to chyba przez to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 a to bardzo mozliwe zrobiłes juz formata ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 a to bardzo mozliwe zrobiłes juz formata ??jeszcze nie bylem w chacie,jutro jak bede mial czas to zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 ok,dzięki...po formacie i zainstalowaniu detków 40.71 mam 9915 3dmarków...chybaże to jeszcze nie jest tyle ile powinno być................jest jeszcze jeden problem: system mi się zawiesza jeżeli w biosie ustawie top performance na enabled...przez co to może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Taka ciekawostka - dzisiaj zapuściłem 3DMarka i mam ???!!! 4200 ptk na nie kręconym sprzęcie. Dwa tygodnie temu miałem 5300ptk. To, że kręcenie proca nic nie daje w 3DMarku jest pewnie winą grafy, bo sandra pokazuje, że wydajność zwiększa się jak należy. Zastanawiam się który z programów jakie przez te dwa tygodnie zainstalowałem mógł tak drazstycznie obniżyć wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...