.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Podajcie jakis sposob na wc tylko zeby to wyszlo w granicach do 100zł. Da rade?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48855307 atman 302 Bloczek od kynka pirson AL za 50zł i troszke grosza na jakas chłodnice AL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=129352 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 no dzieki allegro to 20% tej stowy pojdzie na przesylki, lekka przesada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no dzieki allegro to 20% tej stowy pojdzie na przesylki, lekka przesada... 1416138[/snapback] jak jestes sasiadem kynka, masz szrot pod domem i atmana w akwarium to moze byc taniej, a co do ukladu to bedzie cicho i wydajnie, ale na mocne oc raczej bym nie liczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Czasami nie myśl o CPC ;) Lepiej dozbierać drugie 100zł i wtedy można coś sensownego zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ja wydalem tyle: nagrzewnica od qmpla za 10zl pompka z allegro aquael 350 ;] 20zl (juz z przesylka) (mialem 650 ale zaczal terkotac ;/ ) bloczki sam zrobilem okolo 35zl ( za dwa bloki) weze, zaciski 10zl... Wszystko 75zl wiadomo nie jest to monstrum wydajnosci ale jest cicho i napewno wydajniej od AC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 jak jestes sasiadem kynka, masz szrot pod domem i atmana w akwarium to moze byc taniej, a co do ukladu to bedzie cicho i wydajnie, ale na mocne oc raczej bym nie liczyl 1417042[/snapback] czemu na mocne oc nie?? wszystko zależy od funduszy i raczej aluminiowej bym nie radził - miedzianą i tymczasowo wlać Copal a bloczek może być Alu i nie koniecznie odemnie (choć niewiele ustępuje konstrukcjom miedzianym - ale wiadomo ma być tani ;) ) radzieł bym przeczytać dla poglądowego wejrzenia w różne bloki reckę : http://www.overclockers.pl/txt.php?id=waterblocks w podpisie mam link do własnych konstrukcji ale nie radzę narazie brać bloków odemnie - za długo byś musiał czekać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chłodnica Szrot 20zł jakas alo , pompka atman 305 33zl w akwarustycznym , weze z cybantami z 10zl bloczek kawalek aluminium i bawisz sie toczysz wiecisz lutujesz koszt max 20zl i zabawy na klika dni i ile radochy ?? Kyniek czemu nie odzywasz sie na gg ? znikłeś czy moze po smierc poszles? odezwal by sie co ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Mnie moje pierwsze chłodzonko kosztowało mniej niż 100zł :) i było w stanie z chłodzić to co w podpisie. Pompke aqueal pfn650 zamówiem ze strony aquela z przesyłką kosztowało mnie jakieś 50zł. (po pół roku zaczeła terkotać) Na allegro za 22,50 kupiłem wiercony bloczek z zapinką i 6 cybantami (okazało się że w cale nie jest wiercony :lol: ) i u tego samego gościa chłodniczke za 12,50 :P Do tego węże w motoryzacyjnym grosze i jeden wiatrak 92x92. I tak wyglądało moje piewrsze WC, które potem się rozwijało i rozwija się do tej pory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unitekk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Zapoluj na allegro lub www.bloki.pl, tylko nie CPC, hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...