PB782 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam! Przesiadłem się ostatnio na Windows 2003 Enterprise i na nim nie działa AVG Free którego dotychczas używałem. Jaki polecacie darmowy abtyvirus który działą na tym systemie? Tylko nie żadne 30 dniowe triale itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 dysputa o antywirach niekoniecznie darmowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Wszystko dobrze ale próbowałem już ze 4 antywirusy i żaden nie działa na 2003 z stąd ten topic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) nod32 dziala p.s.... mialemw ina 2003 miesiac.. jednak jak mi sie zawiesil tuner... to pozniej wyskakiwaly mi takie errory jak bym sassera zlapal.. a co dziwne firewalla mialem, do tego antyvira nod32 + najnowsze update do tego wina .. wiec wrocilem do xp Edytowane 1 Maja 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Jaki polecacie darmowy abtyvirus który działą na tym systemie? Tylko nie żadne 30 dniowe triale itp. To od kiedy nod32 jest darmowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Darmowy to on nie jest :], zapewnie nieprzeczytali do konca Twojego postu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jedyny bezpłatny antywirus który ma działać na Win 2003 nazywa się ClamWin, jest robiony na licencji GNU. Ale go nie polecam, ma za małą wykrywalność (chyba tylko 30000 wirusów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ehh a nie ma czegoś "lepszego"? Bo nie mam pieniędzy na antyvira a nie chce jechać na piracie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 masz przeciez przyklejony topic z darmowym oprogramowaniem :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=47576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...