MI4 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 mam winxp sp2 i używam dc++ ale mam z nim dziwne przejścia. ostatnio po nocy zauważyłem taki komunikat: tytuł ramki: Microsoft Visual C++ Rutime Library treśc komunikatu: Rutime Error, program: C:?program files/dc++/dcplusplus.exe abnormal program termination jak zobaczyłem w menadzeże zadań uzycie procka prze dc++ było na poziomie 50% a uzycie pamięci wahało sie 130000K co jest z tym dc++??? pomóżcie proszę!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Uzywasz najnowszej wersji? Bo jak nie to pewnie jakiegos bug'a ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Przeinstaluj dziada i powinno być ok (dc oczywiście) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...