ubiquality Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam kupiłem dzisiaj zasilacz, Tagan 380 U01 rev 2.. byłem pozytywnie zszokowany jego wyglądem, wykończeniem itp. podpiąlem do kompa, i sobie pracował przez jakies kilkadziesiąt minut, a potem nagle bach.. komp sie wyłączył, no to ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m od nowa i nie chce zastartować wypiąłem zasilacz podpiołem nowy, i wszytko gra... co sie mogło stać?? prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 najwyraźniej stało się najgorsze... ale podłączyłeś go do prądu ?? ;p oddaj na gwarancje ew. połącz zielony i czarny kabelek końckiem drutu, wtedy zastartować powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no bez przesady, jasne , że włączyłem do prądu czyli, że niby zasiłka do wywalenia :((( jak podepne ja do plyty i wcisne power w budzie, to wiatrak w tej zasilce wykona kilka obrotów, ale zatrzymuje sie zaraz... zmienia to cos?? ps.. zebym wiedzial jeszcze ktory czarny hmm... bo jest tu cala masa czarnych, atylko jeden zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no bez przesady, jasne , że włączyłem do prądu czyli, że niby zasiłka do wywalenia :((( jak podepne ja do plyty i wcisne power w budzie, to wiatrak w tej zasilce wykona kilka obrotów, ale zatrzymuje sie zaraz... zmienia to cos?? ps.. zebym wiedzial jeszcze ktory czarny hmm... bo jest tu cala masa czarnych, atylko jeden zielony 1417530[/snapback] napewno padła, jak przez chwilke kręci się wiatrak, to znaczy że zebezpieczenie nie pozwala go uruchomić, jak go podłączysz do prądu to powinneś usłyszeć tykanie, piszczenie bądź inny odgłos, albo i nie pewnie jakiś tranzystorek bądź schottky poszedł się ... co do czarnego to wszystkie łączą się w jednym miejscu,to masa , obojętnie do którego podłączysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 dzieki za pomoc, polączyłem zielony z czarny i dalej to samo, trzeba bedzie go odesłać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...