mikas Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Za tydzień będę miał Asusa 6800LE, jak to jest z tymi potokami. Jeśli ją zepsuje to bez problemu mogę ją zareklamować? Jak nie odblokuje się 16 potoków to mam sprawdzić na 12 a jeśli to nic nie da to mogę z powrotem wrócić do 8? Zna ktoś jakiś dobry sposób na odblokowanie jej, może poda jakiś link. Czy lepiej dać sobie spokój z tymi potokami i się z tym nie bawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Czlowieku wystarczylo troche poszukac....to nie boli :mur: Kwestia byla poruszana milion razy ale powtorze: potoki odblokowujesz RivaTunerem z www.guru3d.com i co....odblokowujesz ile sie da. Im wiecej tym wydajniejsza karte bedziesz mial...tyle. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Wiem, że jest tych tematów sporo, ale w sumie chodzi mi o to czy mogę uszkodzić kartę odblokowując potoki. Czy karta może źle chodzić na 8 potokach?. Jedni mówią, że tak inni, że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...