silver_pl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam ! Mam Siemensa CXT70 i chodzi o to , że niezależnie od ustawień słownika w esemesie(automatyczny , polski , T9) nie wyświetla mi on żadnych polskich znaków , za to wyświetla wszystkie zagraniczne :/ Ale w kontaktach lub np. gdy wejde do modułów tekstowych we wiadomościach w menu wyświetla mi polskie znaki odrazu , i w dodatku bez zagranicznych Co zrobić aby wyświetlał mi polskie znaki w SMS ?? Z góry dzięki za odp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Masz może jakies tapety i dzwonki do tego fona z netu?? Jak bys coś miał to wal na Priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 I tak powinno byc ze w SMSach slownik T9 nie uzywa polskich znakow. Wystarczy ze w SMSie pojawi sie jeden polski znak a automatycznie zmienia sie kodowanie liter, przez co jeden SMS 160 znakowy jest wysylany jako trzy SMSy. Na dluzsza mete takie wysylanie SMSow jest kosztowne. Jak bardzo chcesz polskie znaczki w T9 to najprawdopodobniej aktualizacja oprogramowania telefonu (w siemensie C65 w najnowszym sofcie (v48) juz mozna pisac T9 polskimi znakami, ale nie da sie tego wylaczyc i jest lipa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ok dzięki nie wiedziałem o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...