Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!!

Chcę sobie kupić kartę graficzną do 500zł Mój wybór jak na razie padł na Radeona 7500 (Jeszcze troszkę zastanawiam się nad GF4MX440 ale raczej nie)

Tutaj w sklepie znalazłem Radka za 408 zł Zrobiłem takie oczy 8O

Chodzi o ten model:

ATI Radeon 7500 64MB DDR DualDisplay retali Super Grace

I tutaj pytania.

Co sądzicie o tej karcie. Czy jest lepsza od Procompa za 480 zł?

A i jeszcze jedno W specyfikacji produktu jest napisane, że pamiątki ma na 230MHz To trzeba wymnożyć x2 nie? A wtedy jest niezłą kartą!! Więc skąd tak niska cena :?:

OK dzięki za odpowiedzi (Mam nadzieję że takie będą :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym poczekał i starych nakręcił na 150-200 zł. Pcprojekt - Radeon 8500 Art LE 250@250 660zł www.pcprojekt.pl. Jak dla mnie zajebista okazja. Męczysz tego radeona ołówkiem + nowym BIOSem od pełnego i masz spokojnie 275/275, a niektórzy puszczają go ponad 300mhz. Zakup karty graficznej to poważna decyzja - karte kupuje sie na rok dwa. Więc przemyśl tą możliwosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym ja najpierws sprawdzil bo moze to byc jakis niewypal niedotaktowana slabe pamieci itp. sprawdz jak jest OK tak jak zwykly radosla 7,5k to biezr nawet sie nie zastanawiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chętnie bym ją sprawdził tylko jak?? Na stronce producenta nic nie pisze o taktowaniu a na tweak.pl nie umiem znaleźć jakiegoś maila :?

Może mnie ktoś oświeci gdzie takowy jest :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też chętnie bym ją sprawdził tylko jak?? Na stronce producenta nic nie pisze o taktowaniu a na tweak.pl nie umiem znaleźć jakiegoś maila :? 

Może mnie ktoś oświeci gdzie takowy jest :oops:

Popros sprzedawcow o to ze bierzesz ja na wyprobowanie i jestes nia zinteresowany. Wiem ze to jest mozliwe. Placisz, probujesz, oddajesz, kasa spowrotem.

O ile to jest sklep lokalny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja slyszalem ze mozna oddac sprzet na drugi dzien a pozniej to juz chyba nie. Jak gadam glupoty to mnie poprawcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem i można zwrócić do 3 dni, tylko moje koszty przesyłki, ale to nic.

Widziałem za to u mnie w mieście Radka 7500 z Procompa za 445 zł i też wydaje mi się tanio, a firma pewniejsza... Macie może jakieś test z tej firmy?? Chętnie pooglądam;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...