Mist Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 install/20min gry/bieda/uninstall :? 1534364[/snapback] :) Ja pogralem sobie ze 2 godzinki ,ale to stalo sie dosc ,monotonne,nie zalaplem sie nawet na glosik Marylki Mieso ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) Ta gra jest dobra po 4 levelach,dajcie jej szanse a sie przekonacie co to dobry tytul.Gra wg mnie na czele z Sufferingiem i Cold Fear przejdzie do historii jako najlepszy Survivall Horror FPP/TPP Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 :|.. Survival Horror ??...w którym miejscu ??... ot taka ło "szczelanka"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 i jeszcze do tego cienka "szczelanka" dla mnie dno i niczym sie nie wyróżnia z tłumu a do Sufferinga nie ma nawet co porównywać!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ta gra jest dobra po 4 levelach,dajcie jej szanse a sie przekonacie co to dobry tytul.Gra wg mnie na czele z Sufferingiem i Cold Fear przejdzie do historii jako najlepszy Survivall Horror FPP/TPP 1608937[/snapback] no nie przesadzajmy..gierka jest ok ale jako odmóżdżenie całkowite (jak Snowblind, Pariah itp)..ale gdzie tam horror?? no co Ty staryyy.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dobra to powiem to inaczej: wciaga po 4 levelach tak jak cold fear i suffering.Widzieliscie co sie dzieje na filmiku z Mutation Mode poprzez nastepne levele ? Przelamcie sie przez te levele az do tego momentu a nie pozalujecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dobra to powiem to inaczej: wciaga po 4 levelach tak jak cold fear i suffering.Widzieliscie co sie dzieje na filmiku z Mutation Mode poprzez nastepne levele ? Przelamcie sie przez te levele az do tego momentu a nie pozalujecie 1611196[/snapback] ależ szanowny kolego ja się "przełamałem" i dawno skonczylem już tą gre..z miech temu..ale nadal nie widze w niej nic "CUDOWNEGO" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 area51 ma byc takim doomem 3 tylko ze z lepsza fabula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mi tam bynajmniej sie podoba i z czystym sumieniem moge ja polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no ja właśnie insteluje i zaraz sprawdze co kupiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 hydro lol, tobie wszystkie gry sie podobaja. Area jest nudna i nic ciekawego tam nie ma. A horrorem to napewno nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Widziales level w statku? Albo od levelu za zmiana w mutanta? Pierwsze levele moze takie sa ale pozniej gra wymiata,pozatym juz dawno nie widzialem gry tak dobrze zoptymalizowanej.Pokazcie mi chodz 1 gre,ktora tak plynnie dziala przy tak wysokich detalach.U siebie moge wlaczyc 1600x1200,aax6 i anizo x 16 i mam ze 100 klatek a grafa jest niczego sobie,szczegolnie levele w statku kosmicznym.Podobnie bylo z Unrealem 2.Mi np bardzo sie podobal a wielu nie.A gry nie odbieram jako horror tylko jako bardzo dobry shoter z ladna grafika i rekordowa optymalizacja.I niech nikt mi nie powie,ze tam jest brzydka grafa bo tak nie jest.A co do tego,ze kazda gra mi sie podoba to bzdura totalna.Ja no nie znosze strategii.Wole gry zdecydowanie konsolowe czyli fps,tps,survival horror,action game,samochody,platformowki.To sa gry,ktore daja prawdziwa przyjemnosc.Nie podobaja mi sie takze rpgi albo jakies gry ekonomiczne bo nie ma z nich wogole przyjemnosci wczucia sie w klimat gry (w rpgi moze jest,ale sa bezsensownie skomplikowane a gry powinny byc proste bo to w koncu gry).Co do tytulow to czy ja tak duzo wymienilem z wysoka ocena?Cold Fear,Bloodlines,Area51,HL2,Doom3,Riddick,PoPy,NfS'y,SRS,Rayman,Tomb Raidery,Silent Hill,Riddick,Far Cry,Snowblind,Suffering,Mafia,GTA San Andreas,Wolfenstein,Mohaa,Mohpa,Call of Duty.Wiecej nie pamietam,a to sa gry z ostatnich 5 lat ktore mi sie podobaly,reszta to niedopracowane kiszki.Duzo tego?Jesli cos przeoczylem to powiedzcie,ale nie sadze,ze znajdziecie tego duzo o czym napisalem,ze to fajne Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suffering Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mam problemik. Proszę o pomoc :) W czasie gry obraz robi się biało czarny z powodu braku opcji shader. Może ktoś mi powiedzieć jakie opcje należy włączyć w 3d analyzer żeby area mi chodziła. Nie mam w co grać i przetestował bym sobie ją :/ Tylko nie piszczie kup nową kartę ;) z góry dziękóweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Ekhmm, a ile z tych tytulow nabyles w legalny sposob? Cold Fear,Bloodlines,Area51,HL2,Doom3,Riddick,PoPy,NfS'y,SRS,Rayman,Tomb Raidery,Silent Hill,Riddick,Far Cry,Snowblind,Suffering,Mafia,GTA San Andreas,Wolfenstein,Mohaa,Mohpa,Call of Duty. 1624770[/snapback] A to tylko te ktore ci sie spodobaly... sorry za off.. No i jeszcze to, nie moglem nie skomentowac: bezsensownie skomplikowane a gry powinny byc proste bo to w koncu gry" HAHAHAHAHAHA gracz z ciebie, bez dwoch zdan. Edytowane 10 Września 2005 przez boomer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ekhmm, a ile z tych tytulow nabyles w legalny sposob? A to tylko te ktore ci sie spodobaly... sorry za off.. 1642343[/snapback] To sa te ,ktore pamietam, ktore mi sie spodobaly.Dolaczyc moze do nich jeszcze Fable,chociaz nie wiem czy go skoncze,ale bardzo mi sie podoba a Area51 to jedna z moich najlepszych gier tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ekhmm, a ile z tych tytulow nabyles w legalny sposob? A to tylko te ktore ci sie spodobaly... 1642343[/snapback] a ciebie to niepowinno obchodzić..nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ekhmm, a ile z tych tytulow nabyles w legalny sposob? A to tylko te ktore ci sie spodobaly... sorry za off.. No i jeszcze to, nie moglem nie skomentowac: HAHAHAHAHAHA gracz z ciebie, bez dwoch zdan. 1642343[/snapback] a G cie to obchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Co za "interesujący" OT. A może po prostu rodzice kupują hydro2 dużo gier? A że typ to nie skomplikowany (bez obrazy), to woli strzelanki. A o grze moje zdanie: nada się. Zdecydowanie lepsza od dumatrzy i bludrejndwa (bo ma więcej, choć oklepanej, fabuły), ale już od ridika i halflajfadwa gorsza ;). Chociaż kąt widzenia jest taki jakiś dziwny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Area 51 możecie się zgodzić lub nie - ssie. Nie wyrobiłem już jak z jednej dziury wychodziło mi po 10 potworów. Latarka? Dżizus, rynkowa latarka dalej świeci :> Bronie? W 1024x768 zasłaniały mi cały ekran. Eee, gra nie warta uwagi. Ale jak widać komuś się może spodobać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Area 51 możecie się zgodzić lub nie - ssie. Nie wyrobiłem już jak z jednej dziury wychodziło mi po 10 potworów. Latarka? Dżizus, rynkowa latarka dalej świeci :> Bronie? W 1024x768 zasłaniały mi cały ekran. Eee, gra nie warta uwagi. Ale jak widać komuś się może spodobać. 1644542[/snapback] Mi sie na maxa podoba a glownie ze wzgledu na optymalizacje i grafike przy tym.Widzieliscie ostatni level jaka grafika przy tym okraglym czyms?? Ostatnio tak dobra widzialem w HL2 w ostatnim levelu jak jechalo sie tym wyciagiem.Level wrecz podobny klimatycznie a zarazem moj najlepszy w Area51 i w HL2.Nie wiem, ale bardzo dobra gra.To ze przez pierwsze kilka leveli to zwykla lupanka (w dodatq szybsza niz w q3 co mi sie tez spodobalo) nie oznacza, ze jest tak dalej,ale Wasza sprawa.Pozatym dla samego filmiku koncowego,ktory mi sie bardzo spodobal warto zagrac.Powiem jeszcze,ze po koncowce wyraznie widac , ze bedzie druga czesc.Ja polecam 100krotnie,Wam sie nie podoba - Wasza sprawa,ale nic takiego z taka grafika i ultra plynnoscia nawet na radeonie 9500pro nie wyjdzie szybko o ile wogole wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Dobra. Już się kłućmy się czy gra jest dobra czy nie. Wam się nię podoba, a Hydro - bardzo. Nie ma tematu ;] Uszanujmy to i na siłe nie wbijajmy mu naszych poglądów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Jak dla mnie area 51 jest lepsza opd HL2. Ma sensowniejsza fabułę, mniej siermiężną grafikę (zwaszcza fajnie wyglądał statek ufoków i winda do niego) i przeciwnicy nie są takimi debilami jak w produkcie Valve, wręcz można by powiedzieć, że są megainteligentni :) Nie zmienia to jednak faktu, że obie gry to tylko średnie, arcade. Oczywiście znam już odpowiedź miłosników HL2. To najlepsza gra bo: - jest gravity gun, - i wogóle to jest najlepsiejsza i fajniuchna gra :lol2: gry powinny byc proste bo to w koncu gry Nie. Gry powinny dostarczać przyjemności. przyjemność nie zawsze = prosta gra. Edytowane 13 Września 2005 przez Buck Tuddrussel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Kurcze. Wejdzie Ci taki i powie że Area 51 jest lepsza od HL2... Ma sensowniejsza fabułę ... ale tak uklepana przez film i gry że odechciewa się grać. W sumie HL2 ma też podobną, ale wszystko jest o wiele wiele bardziej zaawansowane i ma głebie... przeciwnicy nie są takimi debilami jak w produkcie Valve No tak. Bo przeciwnicy w HL2 biegali w kółko i deptali się nazwajem. Różnica między AI w HL2 a Area 51 - 20 milionów mil ... obie gry to tylko średnie Tja. Gamespot @ HL2 9.2 | Area 51 6.9. Pytania? To najlepsza gra bo: - jest gravity gun, - i wogóle to jest najlepsiejsza i fajniuchna gra No a nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Czy da się w tej grze zminić coś więcej niż detale tekstur i rozdzielczości? Chodzi mi rzecz jasna o grafikę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Czy da się w tej grze zminić coś więcej niż detale tekstur i rozdzielczości? Chodzi mi rzecz jasna o grafikę 1703810[/snapback] A poco chcesz zmieniac? Wg mnie jest znakomita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie wiem czy sobie żartujesz czy masz problem z wyobraźnią. Chcę zmienić bo trochę słabo mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nie wiem czy sobie żartujesz czy masz problem z wyobraźnią. Chcę zmienić bo trochę słabo mi chodzi 1704600[/snapback] Wszystko jasne - masz GF4Ti.Nie zauwazylem.Na tej karcie kazda dzisiejsza gra wyglada gorzej niz na dzisiejszych kartach.W detalach na max gra wyglada gorzej niz na PS2 wiec nic nie zrobisz.Jak zmienisz karte to bedziesz mial normalna grafe i tu nie chodzi o shadery,ale o wspolprace tej gry ze sterownikami pod starsze karty,proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Jak dla mnie grafika jest ok, a chciałem zmienić ustawienia bo jednak troszkę się przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ja wlasnie skoczyłem gierke..nawet fajna..ale krotka!!! ni wiem..z 8 H mi zajelo przejscie calej gry... (...) 1528607[/snapback] krótki to był film dq z tej gry Area51_2h 15min 56s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodeq Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ja grałem i nawet , nawet mi sie spodobała coprawda nie przeszłem jeszcze całej no ale kończe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...