Vitton Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 nie widzialem takowego topicu ...mianowicie mam pytanko ktore mnie meczy :P Jak to jest z kartami grafiki ja mam radka 9550 gigabyta 128mb 128 bit no...i co do tego mam 256 ramca (planuje teraz dokupic 512 jescze) czy ta karta pochlania pamiec ram ju zna samym starcie? i lepiej by bylo dokupic tak jak to chce zrobic te 512? doda to kopa ? wypowiedzcie sie na ten temat czy warto czy odczuje to?wiem ze tak ale jak bardzo? acha i czy jest to mozliwe ze gry przewaznie chodza mi lepiej na wyzszych rozdzialkach? np gra lepiej mi chodzi na 1280 na 1024 O_o do tego dodam z emam MSI KT4AV DURON 1,6@2,1GHZ 256ram elixir cl 2,5 piszci eja bede obserwowal i z gory bardzo dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) ta karta grafiki nie korzysta z pamięci operacyjnej komputera, pamięć ram nie ma praktycznie żadnego wpływu na wydajność karty grafiki, może natomiast poprawić komfort grania, nie będzie przycięć, szarpania, nie będzie częstych doczytów z dysku B) Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A co powiesz(cie) na to ze gry mi lepiej chodz w wyzszych rozdzialkach? co mni ebardzo zdziwilo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 przy wyzszych rozdzielczosciach glownie jest uzywane gpu a przy nizszych cpu. cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie, wszystko :] dzieki .... temat zamkniety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...