emilooos Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam wszystkich. Jako, że sprawa pilna, a temat pewnie śmieszny, to proszę o zostawienie go do kilku odp. albo przekierowanie..;] Wczoraj przeglądając sobie stronki xxx :rolleyes: Avast zaczął mi krzyczeć... Myśłalem, ze trojanik i usunę...a tu LOL.."ZERWIJ POŁĄCZENIE" :blink: Zerwałem ofkors, ale teraz mam jakies dziwne bajery, raz mi sie net nie chciał łączyć (nie wiem czy przeciążenie czy jak) nagle nie mam w tray'u ikonek "dlsmon". Avast teraz czysto, przeskanowałem. Ale nadal mnie coś nęka. Slyszalem, ze połączenia ADSL nie mogą zostać przekierowane? Ale uj to wie, proszę o radę jakąś... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Slyszalem, ze połączenia ADSL nie mogą zostać przekierowane? Ale uj to wie, proszę o radę jakąś... Pozdrawiam 1420249[/snapback] Bo nie moga, ale jako, ze w systemie widac to jako polaczenie wdzwaniane to jesli dialer bedzie probowal sie polaczyc z jakims numerem to ci automatycznie polaczenie z adsl rozlaczy. Skorzystac je standardowej procedurki, odplal menadzer zadan, szukaj podajerzanych procesow i ubijaj je. Potem odplasz 'msconfig', patrzysz co dziwnego sie dodalo, przeszukujesz rejestr, dysk, usuwac podejrzane pliki ;) Edytowane 1 Maja 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Heh to się uspokoiłem...jeb*** xxx ;] A w planie mialem i tak czy tak formacik. Co do wczorajszego 'nie polaczenia' to podobono była taka faza ze wszyscy się nie mogli polaczyc ;] Teraz łącze się normalnie (nie strefa neostrada) i wszystko si, po czym można na bank rozpoznać działanosć dialera, na stałym łączu? Edytowane 1 Maja 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 www.google.pl i wstukaj mu spybot . Bardzo dobry program (FREEWARE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...