cozaq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Sorry ze zakladam taki glupi topic, ale cos mnie intryguje. Mam pamiatki 2 x 256 Good Ram (400mhz, dual). Czyli to jest PC3200 nie? Po podkreceniu procka na 3,5ghz (fsb 200 na 234) w everescie jak dalem na odczyt z pamieci wywalilo mi : http://cozaq.republika.pl/skrin.jpg PC 3800 DDR <_< A co chodzi? Co sie zjebalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Wszystko chula, skoro masz FSB 400 pare to wiadomomo ze masz tez PC wtedy zwiekszone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 poprostu everest źle pokazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Nie zle pokazuje tylko skoro jak pamieci pracuja na 200MHz (DDR400) to sa PC3200, jak przyspieszyles do 235 (DDR470) to z raci tego ze szybciej pracuja to sa juz PC3800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 wszystko gra i buczy co zostalo juz wyzej napisane ;) Zeby wszyscy mieli takie problemy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Jak nie chcesz się narazić moderom, to zmień tytuł wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...