Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasciwie to zawsze mozna puscic na proca dosc brutalne napiecie.. chocby z kabla zasilajacego dyski i inne napedy :twisted: Heh.. byle nie na wloczonym kompie bo i MB tez by sie zjarala :lol: Wlasciwie to zalezy czy chcesz go uszkodzic podczas pracy, czy w obojetnie jaki sposob. Ze zmiana napiecia to dobry pomysl mozna mu dac te 3V, wylaczyc wentylatory.. polozyc do tego obok niego jakis dysk 7200 rpm, ktory dodatkowo podniesie temperature... nie.. nie lepiej suszarka do wlosow, albo Farelka :twisted: Ciekawe czy by to przezyl :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz jak chcesz go koniecznie spalic to sie wymieńmy.Dam ci amd k6-450 z plyta i to sobie zjarasz.Dobra?No nawet jak nalegasz to doloze ci jeszcze na 10 piwek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz jak chcesz go koniecznie spalic to sie wymieńmy.Dam ci amd k6-450 z plyta i to sobie zjarasz.Dobra?No nawet jak nalegasz to doloze ci jeszcze na 10 piwek.

Racja.. racja, to prosze mi go dac.. juz ja go spale ;) Calosc opisze i dolacze (przeretuszowane zdjecia.. he.. he...a po ciuchu bede Cie wielbil ze mam nowego proca ;) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj go potraktować po pinach iskrami (wyciągnij sobie takie badziewie z zapalary), sposób działa na HDD i MB, albo zasilaczem o napięciu 5-7.5V. Proc się zjebie, a śladu nie będzie (pewnie o to chodzi :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyną możliwością jest chyba danie mu brutalnego napiecia 3v chyba. Bo skoro ma diode term. i możliwość zwolnienia jak mu za ciepło..... Ma ktoś pomysł?

A co liczysz ze inny bedzie lepiej sie krecil ?????

zebys sie nieprzeliczyl :wink: bo moze byc gorzej a 2.3Ghz to calkiem niezle .

Remik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja.. racja, to prosze mi go dac.. juz ja go spale ;) Calosc opisze i dolacze (przeretuszowane zdjecia.. he.. he...a po ciuchu bede Cie wielbil ze mam nowego proca ;) ).

co za osiol nie zrozumial :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyną możliwością jest chyba danie mu brutalnego napiecia 3v chyba. Bo skoro ma diode term. i możliwość zwolnienia jak mu za ciepło..... Ma ktoś pomysł?

A co liczysz ze inny bedzie lepiej sie krecil ?????

zebys sie nieprzeliczyl :wink: bo moze byc gorzej a 2.3Ghz to calkiem niezle .

Remik

Tak słabo się kreci bo napiecie mam 1.6v (1.56v-1.58v) i dlatego, że to jest Intel Confidental - czyli wersja nieoficjalna. Jak bede miał chwilke co cykne mu zdjęcie i całemu kompowi bo fajnie wygląda kompletnie bez kawałka obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym go spalił metodą kotłowniczą ::))).nie a tak serio to na zwykłym napięciu i bez coolera raczej nie spalisz... patrz filmik na www.4max.com.pl >>>download

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da sie Ciebie nie nieznosic.

Sam osle nie zrozumiales chyba o co kurzy.

Nie da sie spalic P4 bez moda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestes tym co napisales skoro sensu mojej wypowiedzi nie zalapales :wink: Zreszta zastawnow sie zanim cos takiego napiszesz.. ale cuz to swiadczy o Tobie.. i tyle... no comments.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlacz kuchenke gazowa (elektryczna tez moze byc) i postaw na niej patelnie. Nalej troche oleju silnikowego (olej jadalny jest za cienki do takich eksperymentow)... pogrzej olej i wrzuc P4. Zamieszaj calosc i idz sobie na mecz. Predzej czy pozniej P4 sie "popsuje"... a jak po tej operacji bedzie dzialal to juz chyba bedziesz musial poprosic o pomoc chlopakow z Huty Warszawa :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

A moze zrobimy konkurs jak spalic Athona?

Ja mam pomysl: zamknac obudowe :lol: :lol: nie no zartuje oczywiscie, bez obrazy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myslalem zes chociaz troche inteligentny. 8O NIe dosc ze Martin_TP nie zajarzyl o co chodzi to i ty rowniez.Ale skoro nie umiecie czytac to juz nie moja wina.Ja tylko dac mu chcialem innego procka jak go chce koniecznie zjarac a tego p4 to bym komus opchnal. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spal tego P4 w .... lufce (jak się materiał skończy) :D .

A tak na serio to może mu dołożyć WC z odwrotnie złożonym peltierem :?: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlacz kuchenke gazowa (elektryczna tez moze byc) i postaw na niej patelnie. Nalej troche oleju silnikowego (olej jadalny jest za cienki do takich eksperymentow)... pogrzej olej i wrzuc P4. Zamieszaj calosc i idz sobie na mecz. Predzej czy pozniej P4 sie "popsuje"... a jak po tej operacji bedzie dzialal to juz chyba bedziesz musial poprosic o pomoc chlopakow z Huty Warszawa  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  

A moze zrobimy konkurs jak spalic Athona?  

Ja mam pomysl: zamknac obudowe  :lol:  :lol:  nie no zartuje oczywiscie, bez obrazy  :wink:

Mozesz sie smiac ale moj athlon chodzi 24/h i temp. mi nigdy nie przekroczyla 27 C fakt ze WC + peltier ale nie kazdy ma $ na Intela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy sprzęt elektroniczny najlepiej iskrą potraktować, efekt murowany i brak jakichkolwiek śladów znęcania się.

Tak pozatym w wielu serwisach, jak ktoś coś reklamuje to oni poprawiają w ten właśnie sposób, dla pewności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myslalem zes chociaz troche inteligentny. 8O NIe dosc ze Martin_TP nie zajarzyl o co chodzi to i ty rowniez.Ale skoro nie umiecie czytac to juz nie moja wina.Ja tylko dac mu chcialem innego procka jak go chce koniecznie zjarac a tego p4 to bym komus opchnal. :lol:
Bardzo dobrze zrozumialem Ciebie martina i innych i wlasnie dlatego napisalem tamtego topica do tristana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Spal tego P4 w .... lufce (jak się materiał skończy)  :D .

A tak na serio to może mu dołożyć WC z odwrotnie złożonym peltierem  :?:   :twisted:

Buahahahah. Niezłe....

Jak bedziecie jarac to dajcie znac!!! :twisted: nie jaralem

jeszcze takiego stafu :P 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Adams - może jeszcze jeden konkurs? Jak popsuć płytkę Intela ? :-P :-(

aaa to tylko ja jestem taki zdolny :) hehe w serwisie powiedzieli mi, ze dosc czesto te plyty padaja podczas upgradu biosa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...