mo_no Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 mam plyte ms-5340 (ver:1). jakie procki moge do niej wcisnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 tu chyba nikt w glowie nie ma encyklopedi, wal na strone producenta i szukaj. Myslisz ze my skad to bierzemy? Harry Potter to bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 szczerze to szukałem, ale na google nie ma nic o tym modelu :cry: napisz jaki ma chipset, albo podaj jej pełną nazwę !!! jesli nie ma jej to napisz jak wygląda jesli obsługuje sdramy to max pójdzie athlon xp 2400+ jesli ddr to na via kt266 to samo co na górze a jesli np na via kt333 to juz np semprony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przyjrzyj się lepiej tej płycie - bo coś tu nie gra ! Z oznaczenia wynikało by, że to płyta MSI, ale nie ma żadnej o oznaczeniu 5340, są za to MS-6340M Ver.5.0, Ms-6340M i MS-6340M V3.0 Zobacz dokładnie co pisze na płycie ( najczęściej u MSI to pomiędzy slotami PCI ) a może masz jakąś instrukcję do niej itd. Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Chzba najatwiej bz bzo na stronce producenta.Jest tam dzial Archives i warto tam zajrzec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przecież właśnie tam byłem i stamtąd są info, które podałem ??? Pozdr. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo_no Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 to jest KT133(A) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo_no Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 I Lzep ma racje. MS-6340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Po pierwsze edytuj posty a nie dla każdego dopisku dodajesz nowy ! Po drugie I Lzep ma racje. MS-6340co z tego że mam rację ??? - dalej nie wiem jaką masz płytę - podałem Ci 3 różne do wyboru , ale żadna się tak nie nazywa ! Masz tu link na stronę MSI - http://www.msi.com.tw/program/products/mai...7&NAME=Archives tam masz wszystkie 3 - jak wejdziesz na którąś to po lewej u góry jest opcja CPU Support - tam znajdziesz jakie procki idą na danej płycie. A radzę Ci jeszcze raz dobrze sprawdzić jaka to płyta - bo na jednej idzie T-Bread 2600+ /133MHz , na innej tylko do Palomino 1800+ a na trzeciej - Thunderbird 1.2G /100MHz . Tak że różnice są sakramenckie i naprawdę trzeba znać dokładną nazwę płyty. Pozdr. :-P Edytowane 3 Maja 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...