Lozin Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam! Mam winfasta Tv 2000 XP Expert.Wie może ktoś gdzie zapisuja sie ustawione programy TV i FM? Chce przeinstalować windowsa a szkoda mi stracić wszystko co zaprogramowałem przy poprzedniej instalacji wszystko straciłem a jednak jest troche roboty podczas programowania kanałów. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 w folderze winfast work area Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) w folderze winfast work area 1423987[/snapback] Twoja odpowiedź jest zaskakująca, dużo też wyjaśnia. Tak dla twojej wiadomości to wyjaśnie że w folderze Winfast work area sie zapisują się nagrane pliki z tv i screeny a nie lista programów Wracając do tematu też tego szukałem ale nie znalazłem trzeba by było pooglądać w notatniku te pliki co sie znajduja w folderach Winfast PVR Edytowane 3 Maja 2005 przez MaRo2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) No wlasnie je przegladalem ale zaden nie wygląda na taki żeby posiadał jakieś wpisy z lista programów:/ Edytowane 3 Maja 2005 przez Lozin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 To nie jest eleganckie i proste rozwiązanie, ale jeśli masz gdzie to skopiuj cały katalog od karty i po zainstalowaniu porównaj pliki i zamieniaj. Trochę roboty to bedzie, czy mniej niż programowanie od nowa to sam oceń. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Tez o tym myslalem ale tych plikow troche tam jest:/Wiec i roboty dóżo no ale jak mi sie uda to juz na przyszłośc bede wiedział i oczywiście tu napisze!Narazie nie mam za bardzo czasu:/Mam nadzieje ze odinstalowanie samego programu wystarczy do testów!Chyba ze sa gdzieś wpisy w rejestrach.Mam nadzieje ze nie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Właśnie rejestr to może być to ! wiele razy juz przeinstalowywałem ten soft od tunera bo po zmianie sterów k. graficznej coś się krzaczyło. Po odinstalowaniu programu i zainstalowaniu go na nowo lista zostaje. Tak właśnie patrze teraz w rejestr i jest tam wartość binarna o nazwie ChList która znajduje się HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\Video\WFTV EDIT: Jest znalazłem tą liste jest w rejestrze dokładnie jest to podkatalog Friendly który znajduje się w HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\Video\WFTV. Są tam dokładnie wszystkie zapisane kanały wraz ich nazwami :D Teraz wystarczy sobie wyeksportować podkatalog Friendly zrobić format, postawić system, zainstalować sterowniki, zaaplikować wpis i cieszyć się zaoszczędzonym czasem :) Edytowane 3 Maja 2005 przez MaRo2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lozin Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) No wyprzedziłes mnie:-) Szkoda ze wczesniej tu nie wszedłem i tego nie przeczytałem bo właśnie zrobiłem dokładnie to samo co Ty:-)No moze nie do konca i dobrze bo zdązyłem tylko przeinstalować program i tak jak mowisz wszystko jest tak jak było, co mówi samo za siebie ze wszystko jest w rejestrze:-)Dzięki za pomoc!Sprawdze to w 100% jak bede stawiał nowy system:-) EDIT: No ale niestety sie pomyliłeś własnie to sprawdziłem i to raczej nie jest ten wpis ponieważ po jego usunięciu program nadal ma wszystkie zapisane kanały TV i FM za to znalazłem inny wpis i po jego usunięciu wszystkie ustawione kanały znikaja a po dodaniu go ponownie wszystko działa po staremu wiec to chyba ten:-) poniżej podaje ścieszke: HKEY_USERS\S-1-5-21-1547161642-854245398-1957994488-1003\Software\Leadtek Edytowane 3 Maja 2005 przez Lozin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...