guru Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Moze mi ktos napisac jakim programem moge sprawdzic czy nie mam zepsutego dysku? Bo caly czas co kilkanascie sekund cos wczytuje i powoduje spowalnianie dzialania wszystkiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 scandisk jest na dyskietce startowej systemu 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 hdd regenerator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 On chce sprawdzic a nie odrazu naprawiac :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a jaki masz dysk?bo są jescze specjalistyczne narzędzia producentów.może tutaj cos znajdziesz pozdro i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Darmowa wersja pokaże Ci jakie bloki są zepsute ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 hehe nie mam dyskietki startowej win98,a ten hdregenerator nie wiem jak uruchomic bo to jesli sie nie myle jeden plik co robi dyskietke startowa ....zrobilem takowa uruchomilem kompa po czym zaczelo sie cos ladowac wyskoczyl napis chyba ze startuje win98 :blink: i nic dalej ...wiec nie wiem jak to dziala :blink: ...i dzieki za zainteresowanie moim problemem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 hehe nie mam dyskietki startowej win98,a ten hdregenerator nie wiem jak uruchomic bo to jesli sie nie myle jeden plik co robi dyskietke startowa ....zrobilem takowa uruchomilem kompa po czym zaczelo sie cos ladowac wyskoczyl napis chyba ze startuje win98 :blink: i nic dalej ...wiec nie wiem jak to dziala :blink: ...i dzieki za zainteresowanie moim problemem :D 1424849[/snapback] i wtedy jak juz sie wszystko zaladuje wpisujesz: C: a potem scandisk i enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Możesz użyć PowerQuest Partition Magic albo Norton Disc Doctor. Pełno tego w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrporttos Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a gdy sa bledy odczytu i zapisu na dysku to co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek--17 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ja mialem taki problem ze mialem zepsute 20% blokow na dysku. zapuscilem formata i jest mniej o 20% dysku. ale nie mam juz zepsutych blokow. :D dysk i tak byl stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Moze mi ktos napisac jakim programem moge sprawdzic czy nie mam zepsutego dysku? Bo caly czas co kilkanascie sekund cos wczytuje i powoduje spowalnianie dzialania wszystkiego.. 1424676[/snapback] Wyłącz indeksowanie plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...