kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Moj kumpel zakupil takie oto cudo za 80zl moglby mi ktos objasnic co to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) plytka?? :blink: :lol: to sie raczej nazywa PENTIUM II lub PENTIUM III pod slot1 ps. amd tez kiedys były na takich "plytkach" - a gniazdo sie naztwalo slotA Edytowane 3 Maja 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ja sie z tym 1 raz spotykam :P z tego co gostek opowiadal to ten co mu to wcisnol mowil ze to celek 2.2 Ghz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas88 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Dal 80 zeta :lol: Brawo :mur: Jakis rok temu sprzedalem mojego celka 300 na slot za 15zl jak sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 moglby mi ktos objasnic co to :) 1424886[/snapback] procesor Intel Celeron 300A w wersji BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 e! to sie przynajniej dobrze podkreca - fsb 100 bez bólu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 thx za odpowiedzi nie myslalem ze az tak szybko :P bede mial z niego polew ze to ponoc Celeron 2.2 Ghz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ale mi dalej nie wierzy i idzie jutro do jakiegos sklepu komputerowego jakiegos gostka sie spytac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Miałem takiego... oddałem za darmo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 dokladnie celeron A na slot 1 ;) @JAVX: z mila checia bym przyjal do kolekcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...