zomer Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nie mogę w to uwierzyć moj duron 1200 podkręcony na 1333 przez fsb133x10 chodzi stabilnie na napięciu 1,63V ! :o i przeszedł wszystkie testy w sisoft sandra bez zwisu. To może tak chłopcy obniżanie napięcia zamiast podwyżania, co sądzicie o moim wyczynie (szczeże mówiąc przypadkowym zamiast podwyrzyć napięcie o 0,1V to obniżyłem) ciekawe czy pójdzie na 10x140 i więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nie pamietam dokladnie ale u siebie obnizylem napiecie na durni do bodajze 1,4 i spoko sie krecil na 850 @ 1100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Moj ahlonek chodzi zaly czas chodzi na @1.56GHz i na napieciu 1.62V(standard to 1.75V) i stabilny jak skala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 nie mogę w to uwierzyć moj duron 1200 podkręcony na 1333 przez fsb133x10 chodzi stabilnie na napięciu 1,63V ! :o i przeszedł wszystkie testy w sisoft sandra bez zwisu. To może tak chłopcy obniżanie napięcia zamiast podwyżania, co sądzicie o moim wyczynie (szczeże mówiąc przypadkowym zamiast podwyrzyć napięcie o 0,1V to obniżyłem) ciekawe czy pójdzie na 10x140 i więcej. Ja mialem podobnie, tyle, ze z moim Antkiem XP 1600+ chodzil na 1800+ na 1,6V - stabilnie of course Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 no to sprubuje go odpalić na 10x140 lub 10,5x133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 heh podejście raczej prawidłowe, bo im mniej napięcia tym mniejsze ciepełko się wydziela, więc kręcić można bardziej of course na ile się da to zrobić pozdrawiam MarcinM 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Nie zawsze nizsze napeicie oznacza lepszy o/c Dzieje sie tak tylko wtedy kiedy rdzen ma ogromne zapasy mocy a temp. niektorych jednostek (lub tez calego rdzenia) sa zbyt wysokie aby calosc mogla pracowac stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...