dr.cox Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Generalnie interesuje mnie jaki model zasilacza jest montowany w tych obudowach ,chodzi mi o wersję 360W i czy jest to wersja 24pin i S-ATA.Może też jekieś opinie o tej budzie?Cena całości u mnie niewielka ,a zamierzam w środku zamontować AMD64 3000+ winchester,2x512 ram 3200,sata 160 lub 200gb no i nagrywarka dvd dvd rom ,gf 6600.Pociągnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) pytasz o obudowę a nie zajrzałeś do źródeł? tu jest napisane jak byk: http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...egorii=33&cat=1 podłączam sie do pytania na temat opinii o tej obudowie bo własnie zamierzam dopisać ją do stopki ;) Edytowane 5 Maja 2005 przez morion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Ogolnie ta buda jest zaje....fajne. Nic dodac nic ująć. Warta kazdego grosza! Solidnai wszystko sie w niej miesci!! Naprawde warto i polecam tą bude kazdemu. (kupiłem na Angela.pl) Podobny temat jaki załozyłem przed kupnem tej obudowy! Edytowane 8 Maja 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 mam pytanie odnosnie tej obudowy... mam zamiar ją kupić i to raczej na 110% tylko pojawiły sie te budy z zasilaczami 410W chiefteca, dotąd sprzedawane były z 360W... pytanie, którą opcje wybrać? czy te 410 są w praktyce pórównywalne pod względem głosnosci i awaryjnosci co 360? zaznaczam że przeznaczeniem tego sprzętu bedzie praca w normalnych warunkach z raczej minimalnym OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...