Skocz do zawartości
beavisek

Pilne!Kto robi dobre zamienniki HP?

Rekomendowane odpowiedzi

Skończył mi się atrament kolorowy (nr78)w hp940C :cry: Nowy kosztuje ponad 100zł :cry: Wiem, że są zamienniki o nawet 2-krotnie większej pojemności 38ml! Tylko nie chce się wpuścić w maliny 8O Są jakies rózne firmy blackpoint, wielokropek i wiele innych. Moze już ktoś kupował zamiennik jakiejś firmy i moze mi polecić! Dodam że nie chciałbym żeby jakośc fotografii sie pogorszyła :!:

Mam do wydruku prace dyplomową!!! Pomóżcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zależy Ci na jakości to oryginały HP są najlepsze. A jak liczysz się z kosztami to są pojemniki do uzupełniania (o zamiennikach nie słyszałem ale moż enie jestem na bierząco). Jedyne ograniczenie to takie, że trzeba to robić krótko po skończeniu tuszu żeby resztki w dyszach nie zaschły.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie zamiennik kolorowy firmy wielokropek w sklepach moze bedzie po 70-80zl sa tez napelniacze w cenach 60zl do czarnego nie widzialem z tej firmy ale za to widzialem napelniacze w roznych cenach od 40-70zl zalezy od firmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie zamiennik kolorowy firmy wielokropek w sklepach moze bedzie po 70-80zl sa tez napelniacze w cenach 60zl  do czarnego nie widzialem z tej firmy ale za to widzialem napelniacze w roznych cenach od 40-70zl zalezy od firmy

Popieram, w kilku testach napelniacze Wielokropka byly najlepsze jakosciowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończył mi się atrament kolorowy (nr78)w hp940C  :cry:  Nowy kosztuje ponad 100zł :cry:  Wiem, że są zamienniki o nawet 2-krotnie większej pojemności 38ml! Tylko nie chce się wpuścić w maliny 8O  Są jakies rózne firmy blackpoint, wielokropek i wiele innych. Moze już ktoś kupował zamiennik jakiejś firmy i moze mi polecić! Dodam że nie chciałbym żeby jakośc fotografii sie pogorszyła :!: 

Mam do wydruku prace dyplomową!!! Pomóżcie :)

Kup sobie uzupelniacz firmy Black Point, albo InkTec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam już refabrykanty Black Point albo InkTec.

W Katowicach (a konkretnie w Sosnowcu) jest firma (Centrum Regeneracji Kartridży), która się profesjonalnie zajmuje napełnianiem (napełnienie czarnego do HP to koszt ok. 49 zł.) z tego co wiem to chyba mają też filię w Warszawie i chyba w Karkowie (ale co do Krakowa to nie jestem pewien)

Napełniają naprawdę profesjonalnie - nie tak jak niektóre firmy "na strzykawkę" tylko mają specjalne maszyny (jako stały klient zrobiłem sobie małą wycieczkę po firmie :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...