Kiler_ek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Mam taki problem: Gdy siedze na kompie i mam otwarte kilka okienek to nagle mi sie komp lekko przywiesza, a mianowicie myszka chodzi wszystko jest ok ale gdy chce kliknąć na inną stronę z paska to komp nie reaguje więc wtedy ja wciskam ALT CTRL DEL i następnie zamykam okno menadzera zadań i wszystko chodzi OK przez ok. 5 MINUT :( i nie wiem jak to naprawić (robiłem formata i znów jest to samo). Jeśli ktoś móglby mi pomóć to prosze odpisywać na forum lub na mojego maila grzesiek_e@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Napisz jaki masz system. Koniecznie sciaganij wszystkie najnowsze łaty z wintryny windows update. Moze to poprostu wina zle zabiezpieczonego systemu i zaraz po podlaczeniu kompa do sieci łapiesz jakiegos syfa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 przeskanuj kompa antywirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler_ek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam Windowsa XP SP1 miałem SP2 i też mi sie tak działo. Powoli ściągam łaty zobaczymy to z tego bedzie. I jeszcze go puszcze antivirem. P.S. jaki jest wg was najlepszy ANTYWIRUS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 MKS 2005 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Ja mam Norton'a 2003 i nie narzekam, wszystko łapie, polecam. Edytowane 6 Maja 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ja używam aktualnie avasta, a to tylko dlatego że mks2005 mi wywalał bluescreeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler_ek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A AntivirenKIT jest dobry czy do KITU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Korzystałem z AntivirenKIT i nie byłem zadowolony. Moim zdaniem znacznie leszy jest AVG(który używam) albo Avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ZMIEŃ tytuł na regulaminowy przeskanuj system jakimś skanerem online no i adware czy spybot S & D albo tą microsoftową qpą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Komputer to??? z objawów sądzę że celeron300A / 64MB RAM / HDD Seagate 4GB :zonk: Zainstaluj windowsa jeszcze z 5 razy ... albo 10 ... tylko pamiętaj żeby nie instalować żadnych sterowników!!! i nie rób żadnej optymalizacji systemu!!! na takim sprzęcie nie jest potrzebna :D (bo jeszcze przypadkiem zacznie działać normalnie i będziesz miał za dużo wolnego czasu) :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Komputer to??? z objawów sądzę że celeron300A / 64MB RAM / HDD Seagate 4GB :zonk: Zainstaluj windowsa jeszcze z 5 razy ... albo 10 ... tylko pamiętaj żeby nie instalować żadnych sterowników!!! i nie rób żadnej optymalizacji systemu!!! na takim sprzęcie nie jest potrzebna :D 1429592[/snapback] A ty wrozka jestes ? :mur: :mur: :mur: poza tym doksztalc sie jeszcze troche zanim komus dasz nastepna rade w stylu "tylko pamiętaj żeby nie instalować żadnych sterowników!!!" :mur: :mur: :mur: :mur: @Kiler_ek Co do antyvira to polecam ci NOD32 uzwyam od 3 tygodni i jak na razie spisuje sie swietnie. Wczesniej uzywalem Kaspersky Anty-Virus 5.0 i tez zlego slowa na niego nie moge powiedziec ;) Edytowane 6 Maja 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ehm moze port myszki lekko walnięty - czasem to rozwala system, zwalnia w sensie albo jak kolega wyzej napisał - masz za słaby sprzet na kilka okien bo niestety nic nie wiemy o twoim sprzecie z opcji mniej bardziej prawdopodobnej - przegrzewanie proca, walniete pamieci, zasilacz za słaby.... ale co ja tam wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Jak masz mniej niż 256 ramu nie instaluj win xp... (spróbuj jakiś inny system...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler_ek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam Athlona 1000mhz 256ramu geforce 2 mx200 (32mb) dysk 80 Gb. Mam tego kompa już od dobrych 3 lat i nigdy coś takiego mi sie nie zdarzyło, a WINXP używam od ponad roku i też nigdy nie miałem z nim problemu (a formata robiłem wiele razy). pościągałem wszystkie update i nic przeskanowałem AVK i też nic nie wykryło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Sprawdź ile ramu Ci widows wykrywa, bo może 128 lub 64, i wtedy mu brakuje pamięci (noi zwalnia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler_ek Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Dzięki GREGU za podpowiedz żeby sprawdzić port od myszki pożyczyłem od kumpla myszke i wszystko chodzi jak ta lala. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...