ndx Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 znlazlem taka oferta na aleegro gosc ma full komentarzy pozytywnych czytalem opis wydaja sie fajne water coller zesta za 99zł tanio na inny mnie nie stac i planuje sobie kupic to koeles podobno wlano sobie chlodzince za 35zl od czegos tam i mowi ze wypas mam P4 2,4 Ghz nie podkrecany zalezy mi tylko na cichym chlodzeniu co otym myslicie tu jest adres www.cpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Taaaaaak bardzo odkrywcze.... ;) Lepiej sam skasuj posta bo vedzie lincz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 znlazlem taka oferta na aleegro gosc ma full komentarzy pozytywnych czytalem opis wydaja sie fajne water coller zesta za 99zł tanio na inny mnie nie stac i planuje sobie kupic to koeles podobno wlano sobie chlodzince za 35zl od czegos tam i mowi ze wypas mam P4 2,4 Ghz nie podkrecany zalezy mi tylko na cichym chlodzeniu co otym myslicie tu jest adres www.cpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...