bartkam Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 mam durona 850 i ma troche skruszony rdzen ale malutko. czy to bedzie dzialac bo niewiem czy kupowac plytke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 http://www.wrozka.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 uruchom sprawdź powinien działać jeśli to jest małe uszkodzenie, ale będzie sie bardziej grzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Szanse 50/50 Mam Athlona 750 z ukruszonymi wszystkimi narożnikami i jedną krawędzią (nie ja go tak załatwiłem, taki już dostałem). Jak go zobaczyłem to nawet nie chciało mi się go wkładać w płytę ... a działa! Poważnie, pracuje całkiem stabilnie ... tylko na dobrym chłodzeniu ma średnio ~70°C :D (dostałem gratis, bo poprzedni właściciel był uprzejmy zasmarować go na pół centymetra grubo "srebrną" pastą ... wyczyściłem :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L-U-Z-A-K Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Moj kumpel kiedys poszedl do serwisu z athlonem 1000 i powiedzieli mu ze nie robi bo jest skruszony rdzen jak sie okazalo matolki ustawiona szyna na lycie byla za wysoka dla athlona kumpel oczywiscie sie wku... i zucil procem o ziemie.. wkoncu ja wziolem od niego naprostowalem nuzki wlozylem do plyty itd.. i co sie okazalo ? procek smiga pieknie wiec skruszony rdzen nie jest znakiem ze procesor nie dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkam Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 dzieki jak kupie plyte na allegro to se sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam XP1700 z uwalonymi dwoma rogami (troszeczke) i normalnie działa... Nawet swojego potencjału nie stracił (@2400 /1.85V) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...