QauczuQ Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) cześć, właśnie godzine szukałem odpowiedzi na moje pytanie i nie mogę znaleźć. Mam windows xp sp1 z wszystkimi możliwymi aktualizacjami oprócz sp2. Abit nf7-s v.2.0 , 1 gb ram itd... kupiłem dysk samsung serial ata 120 gb podłqczyłem , właczyłem w biosie , zrobiłem w kontrloerze serial ata low lewel format ale ciągle nie wykrywa mi go w windowsie (który uruchamiam z innego dyski ata100). O co chodzi , co robię nie tak?? edit: dodam że właśnie instalowałem z płyty cd do Abita program i sterownik do serial ata i sterownik się zainstalował bo w menedzeżę urządzeń jest i bez konfliktów ale program ten do serial ata wywala błąd przy każdym uruchomieniu. ale przcie jest sterownik a program nie jest wymagany żebym widział dysk. edit 2 : fdisk to jest to , po jego użyciu mogłęm pod windozą sforamtować utworzone partcje MODERATOR _ KASUJ TEN TEMAT _ EDN<<<<>>>>>>>>>>>??????????>>>>> Edytowane 6 Maja 2005 przez QauczuQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...