samuraj,net.pl Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Siemka, posiadam (lepiej:P)Tekkena 5 na PS2 i mam problemik, ponieważ nie mogę znaleźć emulatora na PS2, ma ktoś jakieś sugestie gdzie takowego można znaleźć, lub jak inaczej odpalić gierkę na kompie, bo bardzo mi zależy.... Edytowane 7 Maja 2005 przez samuraj,net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) he he, ech ci ludzie :) Pierwsza sprawa, chcesz grać w gry konsolowe ? Kup sobie konsolę :) Druga sprawa, nie da się jeszcze normalnie grać w gry PS2 na emulatorze, ale zawsze możesz poeksperymentować (ale nie licz na wiele). Najlepszy emulator do PS2 oraz wszelkie informacje o emulacji konsol Sony, znajdziesz TUTAJ. Polecam tą stronkę, a zwłaszcza forum gdzie na bieżąco podawane są wyniki z experymentów związanych z odpalaniem na emulatorku różnych gierek. Szkoda że na razie jest lipa w tej kwestii, ale może już wkrótce coś się ruszy. Cały czas twrają prace nad ulepszaniem emulatora. Ja osobiście najbardziej czekam na działaujący w 100% emulator Nintendo GameCube. Nie ma wielu fajnych gier na tą konsolę, ale GameCube ma wszystkie części Resident Evil, na dodatek w oszałamiającej oprawie graficznej. Edytowane 7 Maja 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 i juz czysto. nie wspominac mi tu nic o piratach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Niestety musisz kupić ps2 aby pograć w tekena 5 . nie ma dobrze działąjącego emu ps2. ps2 posiada proca 128 bitowego dlatego tak cieżko zrobić działąjący emulator .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mozesz sobie pograc w T1,2,3 na emu PSone albo na mamie 32.Dodatkowo na mamie mozna pograc w Tekkena Tag Team Tournament tyle tylko ze bez sounda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 hydro2 napisał(a): Mozesz sobie pograc w T1,2,3 na emu PSone albo na mamie 32.Dodatkowo na mamie mozna pograc w Tekkena Tag Team Tournament tyle tylko ze bez sounda. 1432599[/snapback] Mozesz podac troche wiecej informacji an ten temat? Jakies linki do stron i moze do jakiegos forum a przy okazji przydatne i bardziej szczegolowe informacje? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Prosze Cie bardzo. http://www.emuasylum.com/index.php?page=ro...m=MAME&letter=T <-- wszystkie Tekkeny (oraz inne gry pod mame32) http://www.emuasylum.com/index.php?page=em...ors&system=MAME <---- emulatory (sciagac 4 od gory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 hydro2 napisał(a): Prosze Cie bardzo. 1432669[/snapback] Wielkie dzieki :) sprawdzalem ale niestety TekkenTT nie dziala. Sad but true :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no właśnie wrrrrr... nawet obrazu nie ma :/ a już myślałem :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 T3 dziala na pewno a TT to widocznie w nastepnwej wersji.Tak czy owak rom musi byc dobry i skoro zostal umieszczony na stronie to moze inny z tych emulatorow dziala.Pobawie sie nimi i powiem,ktory it's work.wiem natomiast,ze na advance mame dziala T3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalabanga Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 spoko. T3 to mam płytę z PSX i na epsxe sobie gram ;] pod X'ami ;> a tu byłem zaskoczony, że TTT działa :o bo jest lepsze.. ale narazie blue screen jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...