durczyn Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Obecnie mam Abit AV8 s939 VIA K8T800 Pro , i nie jestem zbytnio zadowolony, aż spać niemoge...., zamiezam kupić http://sklepwgk.pl/prod.php?id=GA-K8NSC-939 ponieważ skusił mnie wieloma sprawami, czekam na opinie mojego wyboru. +abita to kupa usb, sata, ata, wszystkie [ciach!]ły możliwe :D -abita tego to zły pomiar temperatur i nieduze OC +gigabyte to nf3 <na coś licze> też kupa pierdól, a i ma tylko ata chyba, mi tam sata niepotrzebne jakby co :] PS, albo może macie jakieś propozycje na nową płyte? do 340zł :] I jak może być?? Edytowane 7 Maja 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Moim zdaniem pomysl bez sensu. Zmieniac Abit'a na Gigabyte'a :? Jesli koniecznie Ci zalezy na zmianie plytyt to uzbieraj jeszcze troche kasy i zmien na cos innego. najwyzej nie przespisz jeszcze kilku nocy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 ale ten abit lipą sięokazał:] więc che zmienić na coś żeby niedokładać za dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...