spyker (banan) Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 mam zamiar kupic tagana 330W czy wystarcz do taiej konfiguracji? : asus a8n-e athlon 64 3000+ msi geforce 6600gt 1 gb ram 120 gb barracuda SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Bez problemu pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 a jakbym chcial podkrecac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Da radę na pewno. Winnie 0.09 czy Venice ciągną mało W w porównaniu np. z P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 a powiedz mi jescze czy jak np dodam jescze ze 2 napedy i jeszcz jeden dysk to czy zostanie mi jescze jakis zapas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tak zostanie, Tagan to nie Codegen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 to dobrze bo juz sie wystraszylem ze zamowilem za slaby zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...