sebas999 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jutro właśnie jadę do sklepu zamówić części i nadal nie wiem jaką wybrac płyte główną. Mam na myśli te dwie: -Asus K8V SE Deluxe -Abit NF8 Co byście mi doradzili. Procek do tej płyty to Athlon 64 2800+. Niestety fundusze mam ograniczone i nie mogę szrpnąc się na DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 przecież te płytki są w cenie DFI w siriusie dfi jest po 366zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No tak tylko ta cena jest w siriusie a ja bede kompa bral w sklepie. Jezeli nie bedzie sie znaczaco roznic to oczywiscie skusze sie na DFI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A sirius to nie sklep? :blink: Bierz lepiej epoxa lub msi na fn3 niż te twoje propozycje..oczywiście do o/c dfi jest najlepsze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Byłem dzisiaj w sklepie i zamówiłem Asusa K8V SE Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...