Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Powiedzmy,ze wycialem dziory na dodatkowe wentyle (z tylu obudowy ).Moje pytanie jest nastepujace : czym je zatkac zebys nie dostawal sie kurz,a odprowadzanie ciepla bylo bez zarzutu..? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 sa takie fajne filtry metalowe, mooj ojciec ma takie w jakis urzadzeniach w pracy, niestety nie wiem, gdzie to dostac, shookalem sporo :( ewentualnie mozesh zalozyc zwykly filtr :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 W dobrym sklepie komputerowym dostaniesz filtry na wiatraki do obudow (wykonane sa z jakiejs gabki, ktora rewelacyjnie zatrzymuje kurz!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 mysle, ze to znacznie wplywa na przeplyw powietrza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Wiem,ze mozna np. jedna warstwe husteczki,ale to jest gowniany material i szybko sie podrze.. Jakies pomysly jeszcze? Bruce - nie po to cialem metal zeby wstawiac go spowrotem :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Wiem,ze mozna np. jedna warstwe husteczki,ale to jest gowniany material i szybko sie podrze.. Jakies pomysly jeszcze? Bruce - nie po to cialem metal zeby wstawiac go spowrotem :) Pozdrawiam Pamiętam że ktoś zrobił sobie takie filtry z pończoch. Wiadome że trochę ograniczały przepływ powietrza ale tylko w niewielkim stopniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ponczochy ? dobre ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 albo takie jakie sa w odkurzaczach one sa troche grube ale mozna je troche obciachnac wg mnie maly opor ale kurzu troche przepuszczaja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...