Kamilek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Witam.Właśnie mam zamiar sobie kupić monitorek LCD 19 cali.No i przeglądałem ofertę i wg. mnie w cenie do 2000 zł najlepszy jest ten: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13300 Sony HS94B.Nic o nim nie ma na tym forum.Dlaczego ??Kosztuje 1600 zł a ma tyle zalet: -kontrast 700:1 -matryca MVA moim zdaniem lepsza od TN -cyfrowe złącze -super wygląd -Sony to Sony :) Cena 1600 zł.Czy można w tej cenie znaleźć coś lepszego ?? Edytowane 8 Maja 2005 przez Kamilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 to kupuj ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nikt nie miał do czynienia z tym monitorkiem ?? TO chociaz cos powiedzccie ogólnie o Sony jako monitorach LCD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.drob Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Drogie są skubane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XWOJCIECHX Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 FULL WYPAS DAJCIE TAKIEGO WE WROCŁAWIU W JAKIM KOLEWIEK SKLEPIE TO POJDE PO NIEGO OD ZARAZ ZWŁASZCZA ZA TAKĄ CENĘ MUST HAVE :) MOZNA TANIEJ NEOVO F-419 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Mam 17" Sony HS74PB UltraBright i jestem bardzo zadowolony (no moze nie bardzo, ale zadowolony, a wszystko przez jeden malutki subpiksel) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...