marek.t Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no właśnie mam taki dylemat, bo nie wiem czy lepiej kupić do mojego obecnego konfigu 512 RAM (bo teraz jest tani) czy poszukać radka 9800pro na r360?? co mi da wieszy przyrost wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ja bym postawił na RAM grafy takiej złej nie masz, jeszcze trochę pociągniesz ja niedawno dołożyłem 512 mb ramu i HL2 w końcu przestał przycinać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) dokladnie-tez bym na ram postawil.A dlaczego? Bo 512 ram to teraz,źe tak nazwe"każdy szanujący się komputerowiec"ma i to prędzej koieczność dołożenia ramu sie pojawi,niż zmiana grafy-dla przykladu moj kumpel ma geforce`a 6600 gt i do niedawna mial 512 ram-mogl odpalic test dooma 3 i wyciskal w 1600x1200 bodajże 40 kilka klatek,ale i tak gra się przycinała,i to wcale nie przezkarte,tylko właśnie ramu-to samo dotyczy halflife2(sytuacja sie poprawiła,jak dołożył jescze 256 mmb) oczywiscie nie twierdze,ze nie waro wymieniać grafy,ale najpierw radzę kupić ram,a z grafą sie troche wstrzymać bo oweszem 9800 to dobra karta,ale juz troche stara-brak wsparcia directx 9.0c czy pixelshader w wersji 3.0,wiec lepiej kup ram,a potem pozbieraj troszke kaski i kup nową grafe. Pozdro Edytowane 8 Maja 2005 przez Rezker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Wlasnie potem juz moze kupisz 6800 czy cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Kup RAM, kartę zmienisz jak przejdziesz na s939 :D A dołożenie RAMu czasem daje lepsze wyniki niż zmiana procesora :] Ale 512 to dość znośnie, ja bym nie narzekał :D Ale zastanów się, czy faktycznie przyda Ci się taka graficzna, co da efekt praktycznie tylko w grach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...