Andi Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 witam, mam dylemat gdyz nie wiem jak skonfigurowac opcje dotyczece MMSa w sieci IDEA, na stronie sa podane numery IP, loginy i haslo.PO wprowadzeniu w telefon nadal funkcja MMS nie dziala. Nie wiem czy pomoze logowanie na stronie IDEI, nie probowalem. Jesli ktos wie jak to skonfigurowac to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ja mialem A835 i poszedlem osobiscie do Ideii i mi ustawili,ale musial gosc cos aktywowac na stronie motorola.com, tylko jzu nie pamietam co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugoboss6 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hejka. Mam taki problem ze jestem posiadaczem motki c975 ale z angielskim softwear-em i poszukuje polskiego ale nie moge nigdzie znalesc;( Moze ktos mi pomoc???? Bede bardzo bardzo wdzieczny;) Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Andi zalogoj sie na stronie idei i wejdz w serwis konfiguracyjny. ni uzywalem tego na motc al moj siemens c65 ladnie lyknal ustawienia i moge wysylac mms`y. i jeszcze jedno, aktywowales mozliwosc wysylania mms ? ja musialem aktywowac na idea24online ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hejka. Mam taki problem ze jestem posiadaczem motki c975 ale z angielskim softwear-em i poszukuje polskiego ale nie moge nigdzie znalesc;( Moze ktos mi pomoc???? Bede bardzo bardzo wdzieczny;) Z gory dziekuje 1502800[/snapback] Żeby wgrać polski język musisz mieć box-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugoboss6 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 eeeee a mogl bys mowic jasniej bo jestem w tych sprawach laikiem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Musisz mieć zestaw kabli do telefonó, bo z tego co wiem to nie ma oddzielnych flasheró do motoroli. Zestawy te możesz kupić od 400zł w góre. Jeśli zamierzasz zrobić tym 1 telefon to lepiej idź do jakiegoś serwisu/komisu/kogoś znajomego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...