/matthew/ Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Będę niebawem składał komputer na dość ciężką pracę, a mianowicie grafike.... Nie wiem czy mam wziąć serie 5xx z 1MB cache czy jakis nowy z serii 6xx z instrukcjami 64-bitowymi.... Do tego potrzebuję płyte, rozmyślam nad Asus P5AD2 Premium na 925x, ale nie jest to jeszcze pewne. Z pamięci to jakiś chyba Geil, bo nie ma zbyt wiele na rynku pamięci DDR II. Nie wiem tylko czy ten 1GB starczy, bo może lepiej byłoby kupić 2x 1GB, oczywiście 533MHz. Jeszcze chyba tylko zasilacz mnie męczy, czy starczy zwykła 420W Chieftec?? Prosiłbym o sugestie w doborze komponentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 do ilu zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Raczej nie mam granicy pieniężnej. Patrzyłem na ceny i płytka ~700zł, ram albo ~600 , albo ~1300 procesor to też koło 1700 no i zasilacz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Dostałem przesyłkę :D Niestety mój zasialcz ma 20pinów a płyta wymaga 24.... Oznacza to że muszę go wymienić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 mozesz kupic przejsiowke... kiedys takie były na mcs.pc.pl, ale teraz ich tam nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Tak właśnie zrobiłem i wszystko działa. Choć swoją drogą producent SilverStone powinien pomyśleć o takim złączu... Teraz jeszcze będę musiał kupić koniecznie jakieś chłodzenie, bo BOX jest cholernie głośny (jak podczas wypalania CD z max. prędkością na moim starym LiteON) Edytowane 18 Maja 2005 przez /matthew/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...