roooobert Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mam około pół roku dysk Samsung SP1614N ATA/133, gdy wykonuję test programem Hutil ze strony producenta, wyświetla LBA error i serię długich numerów. Co to oznacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 To znaczy że trzeba go sprawdzic w innym kompie. Taśma też ma być inna ;) Powtórzenie się tego typu błędów oznacza że dysk jedzie na wymianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roooobert Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A dodam jeszcze, że wielu zdjęć, które mam na tym dysku, nie mogę odczytać mimo, że wcześniej mogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 [ - potestuj programem Mhdd 4.2, zobaczysz gdzie są te błędy - program uruchamiaj z dyskietki z dosem. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Miałem to samo tylko że jeszcze doszło do tego : Error datacorrecttable (uszkodzenie tablicy fat) I pa pa nic nie odzyskałem. P.s. mi też padł po poł roku.Rób szybko kopie zapasowa i na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roooobert Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Kwazor miałeś ten problem na takim samym modelu hdd co ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie SP08002N czyli 80 GB ale jak masz LBa Error to raczej serwis i to szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roooobert Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A co to oznacza i co może się stać dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...