Skocz do zawartości
crackers

Jaki producent najlepszy?

Jaka plyta najlepsza do o/c???  

1. 1. Jaka plyta najlepsza do o/c???

• Abit
      8
    • ASUS
      3
    • Chaintech
      0
    • ECS
      0
    • Epox
      12
    • Gigabyte
      0
    • MSI
      1
    • Shuttle
      0
    • Soltek
      1
    • SOYO
      0

Rekomendowane odpowiedzi

no i zwnowu kazdy mowi wg tego co mu sie przydazylo, awersje itp. Ja nei polecam Asusa bo sie przejechalem na P2B modelu i kapa. To trzeba samemu sprawdzic bo czasem trafisz zly akurat model albo serie i jush wiecej nie kupisz tego producenta.... Abit :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Ja nei polecam Asusa bo sie przejechalem na P2B modelu i kapa...

a co dokladnie sie stalo - bo ja do tej plyty nie mam zastrzezen i caly czas jej uzywam :D

zjaral sie kontroler hdd :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.MSI - jakosciowo to samo co Asus, ale tanszy, rownie ciekawe i oryginalne rozwiazania techniczne, czesto nowatorskie

2.Asus - znany wszystkim, swietne plyty, rownie wypasione co MSI.. stabilnosc rowniez na poziomie.

3.Abit.. hym.. raczej tutaj by sie to znalazla, choc juz nie robi tak swietnych i legendarnych plyt jak na BX'ach..

4.Soltek- calkiem, calkiem dobre plyty jedni lubia inni kochaja, jak kto chce

5.Gigabyte - j.w. :)

byle zdala od ECS.. naogol jakosciwo duzo gorsze od powyzszych, jedny plus to wlasciwie cena. jak kto woli tez moze sie w to pakowac... w naszym biednym polskim spoleczenstwie to dominujace plyty :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EPOX .Ankieta jest zle zrobiona!!! powinienes podac modele plyt bo np. Abit zrobil duzo dobrych plyt do o/c Be6 , Kt7 ,Kt7A ,Kg7 ,Kr7/a ,At7

a peox wypuscil tylko diwe 8k7a i 8kha+ i tyle a wszyscy mowia ze jest najlepszy. Powinienes sie pytac o model plyty ktora jest najlepsza a nie o producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jedno powiem EpoX Rulezzzzz. Tristan EpoX wypuscil jeszcze jednego wymiatacza na kt133A! Model EpoX cos tam pro i to jest najlepsza plyta na tym chipsecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Epox

2.Abit (byłby pierwszy ale ostatnio coś sie popsul)

3.egzekwo MSI i ASUS (w ASUS'ie nie podoba mi się lekki fabryczny oc ,po prostu nie grają fer chcąc mieć najwydajniejsze płyty w testach)

o reszcie nie mam zdania

Acha ECS'a zdyskfalifikowałem bo oszukuje ,ta firma produkuje płyty anty OC :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...