Durandal Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 witam. mam pytanko: jaka podkladke pod MS Wireless Optical 2 mozecie polecic do 100PLN? nie jestem progamerem, a programmerem. zastanawiam sie nad Revoltec Lightpad Precision. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Imo jeżeli nie grasz wyczynowo ani nic w tym stylu to kup jakąś zwykłą dobrą szmaciankę do 10zł a za reszte kup sobie cos innego nie koniecznie związanego z kompami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 QcK bedzie dla ciebie swietny albo jakis stealpad + optyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 do 100zł to najlepiej Steelpad 4D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 only S&S poluj na tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 only S&S poluj na 1439699[/snapback] Haha.... A niby czemu wylacznie S&S? Bo co, bo Ty masz? Troche przesada. ja bym sie rozjezal za duza podkladka, aby byla wieksza wygoda. QcK, DKT, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Haha.... A niby czemu wylacznie S&S? Bo co, bo Ty masz? Troche przesada. ja bym sie rozjezal za duza podkladka, aby byla wieksza wygoda. QcK, DKT, itd... 1439856[/snapback] oczywiscie ze nie dlatego ze ja ją mam ale jest po prostu najlepsza i da sie ją wyrwac w cenie do 100zł jak znajdziesz lepszą to daj znac (bo mnie sie nie udało -pomimo ze miałem juz wiekszosc) - chetnie kupie i potestuje Edytowane 11 Maja 2005 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 To tylko Twoje zdanie ze S&S jest najlepsza... W cenie do 100zl da sie rowniez wyrwac wiele innych. Ja tam wole dobra duza szmacianke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...