bielski Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 witam nie chce mis ie włączyć GG, wyskakuje komunikat ze wystapił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. o co chodzi? cały czas było dobrze a tu nagle nie wiadomo skąd taki joke :blink: wie ktos moze jak z tym walczyc ? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 [...]wie ktos moze jak z tym walczyc ? z góry dzieki 1437202[/snapback] Tak, ja wiem. Zrezygnowac czym predzej z klienta padu-padu i przeniesc sie na jakikolwiek inny, lepszy. Od siebie moge polecic Miranda IM. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Może o to chodzi - http://www.gadu-gadu.pl/pytania.htm#winxp . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 dobra, jakos sobie poradziłem, moj profil miał zrabany config i musiałem nowego uzytkownika robic :/ ok, temat mozna zaknać P.S. paulo- cały czas chodziło normalnie teraz coś sie stało, to nie to :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 wszystko jedno co sie zwalilo :P ale wierz mi ze to nie ostatni raz :P dlatego polecam konnekta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ja polecam tlena też mozna pogadać z uzytkownikami GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 w konekcie mozesz z uzytkownikami gg i tlena :lol: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A w Mirandzie z użytkownikami gg, tlena, jabbera, icq, aim, msn, yahoo, irc itd. Wygrałem. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Jabber, GaduGadu, Tlen, WPK, LAN, ICQ, IRC, Yahoo, MSN, aim, --- Konnekt Ludzie co wy z tym gg macie! Po co ogladac glupie reklamy? Chyba, ze ktos to lubi. No i wysypujacy sie program co chwile. W Konnekcie czy w Mirandzie masz 10 razy wiecej ciekawych rzeczy. No i zawieraja protokoly GG tak wiec nic nie tracicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 jeszcze chyba tylko aQQ nie opisalismy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...