Skocz do zawartości
Gainward4200

gainward nie wypuscil uszkodzonej linii kart ??

Rekomendowane odpowiedzi

yo

panowie, a wiec juz na tym forum kiedys zadawalem pytanie zwiazanie z gainwardem 4200 , chodzilo mi o to, ze na nowych sterownikach podczas gry zaczynaja sie pojawiac bledy w wyswietlanej grafice. Dostałem odpowiedz ze to wina kart bo Gainward wypuscil fabrycznie uszkodzone modele. I w tym momencie sie załamałem, wiec pare dni temu bylem u swojego sprzedawcy karty i powiedzialem o calym problemie . Odpiedziela zebym przyniusl karte i oni wszystko sprawdza ale dostlowie nie uslyszalem z jego ust, ze zgadza sie z tym ze gainward wypusil uszkodzone karty. Wiec zapytałem sie o ta sprawe samego przedstawiciela firmy Gainwar na Polske, a on krotko to skomentowal, ze wprowadzono mnie w bład, nie ma uszkodzonej linii karte graficznych i to co czytalem na roznych forum jest nie prawdą. Kto ma racje bo ja jestem juz troche skołowany. PRosze o odpowiedz !! pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... ja też miałem pecha z gf4ti4200 który wywalał błędy i oddałem go do serwisu i dostałem nowiutkiego gf4ti4200 [ten z większym radiatorem] i jak narazi nic się z tym gf4 nie dzieje. A co do tej serii to mnie się wydaje że to była walnięta seria przecież to niebyły pojedyńcze przypdaki a większość użytkowników tej grafy też miała taki problem.

a co do tego sprzedawcy to hmm... może tak mówił żebu ma sprzedarz nie spadła ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...