wilczek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jak w temacie Na jutro mam napisać recenzje i chce poznać wasze opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hmmm... ja tam wole wiosło !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 po obejrzeniu filmu i wysloochaniu fragmentoof w programie 1 pl. radia kupilem nawet ksiazke, ogoolnie rzecz biorac full wypas!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Film całkiem ciekawy. W sumie nie żałuje że się na niego wybrałem do kina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...