Skocz do zawartości
Agrest

Samsung 80 Gb 8 Mb - Spalony Na "gwarancji"

Rekomendowane odpowiedzi

witam

2 tyg temu właczyłem komp

coś długo stał na biosie ale potem ruszył tylko :mur: bez macierzystego dysku jak w temacie

nic odpiąłem oglądam a tu scalaczek przypalony

popędziłem na drugi dzięn do serwisu a tu klient mi mówi że jest szansa mniej niż 50 % na wymianę dysku (dysk ma niecały rok - gwarancję sklepu na 24 mies) bo dystrybutor się może sianem wykręcić

pyta się mnie jaki zasilacz no to mówię ubogi FEEL 300 W ale kupiony u nich raptem 3 mies temu i napięcia trzyma wg normy

nic wziął i kazał czekać min 2 tygodnie

a ja już kota dostaję (już pomijając to że genialnie nie zarchiwizowałem waznych danych :mur: )

z danymi się średnio pogodziłem ale jak mi powidza że nie naprawią/wymienią to chyba roz... ten bałagan

help jak na nich nawrzeszczeć w razie co (jakieś paragrafy czy co ??) bo to chyba ich broszka żeby wypełnili postanowienia gwarancji i co mnie obchodzi ich dystrybutor

POMÓŻCIE !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze po co w ogóle włączałem kompa :(((((((((((((((( :mur:

najlepiej chyba siedzieć i się patrzeć na niego aż minie gwarancja - wtedy można uruchomić z czystym sumieniem :((((((((((((((((((((((((((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi