Agrest Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 witam 2 tyg temu właczyłem komp coś długo stał na biosie ale potem ruszył tylko :mur: bez macierzystego dysku jak w temacie nic odpiąłem oglądam a tu scalaczek przypalony popędziłem na drugi dzięn do serwisu a tu klient mi mówi że jest szansa mniej niż 50 % na wymianę dysku (dysk ma niecały rok - gwarancję sklepu na 24 mies) bo dystrybutor się może sianem wykręcić pyta się mnie jaki zasilacz no to mówię ubogi FEEL 300 W ale kupiony u nich raptem 3 mies temu i napięcia trzyma wg normy nic wziął i kazał czekać min 2 tygodnie a ja już kota dostaję (już pomijając to że genialnie nie zarchiwizowałem waznych danych :mur: ) z danymi się średnio pogodziłem ale jak mi powidza że nie naprawią/wymienią to chyba roz... ten bałagan help jak na nich nawrzeszczeć w razie co (jakieś paragrafy czy co ??) bo to chyba ich broszka żeby wypełnili postanowienia gwarancji i co mnie obchodzi ich dystrybutor POMÓŻCIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Moga to uznac jako uszkodzenie fizyczne. Bo takowe to jest :/ Nie masz co krzyczec. Ja nie raz sie spotkalem ze czesc spalona = brak gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 kurcze po co w ogóle włączałem kompa :(((((((((((((((( :mur: najlepiej chyba siedzieć i się patrzeć na niego aż minie gwarancja - wtedy można uruchomić z czystym sumieniem :(((((((((((((((((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 nikt mi nie pomoże ? "niech mnie ktoś przytuli..." :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 chwila - przyjeli na gwarancję,, nie spisali warunkowej, muszą dać sprawny w terminie,, nich mnie ktoś poprawi jak się mylę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 uff dzięki iskierka nadziei dziś mija 2,5 tygodnia jak go zostawiłem i idę się zapytać co i jak w razie co to na co się powoływać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...