Ryban Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Czy mozecie mi polecic jakąs klawiature łamaną w rozsadniej cenie ,bo wydawac 350 zl za produkt logitecha to troche dla mnie za duzo. Widzialem łamanego tracerta ale wykonanie jego nie bylo najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jak dla mnie sensowne lamance ma tylko Logitech i Microsoft (lamane w dwoch plaszczyznach, przez co bardzo wygodne). Na allegro od czasu do czasu pojawiaja sie Microsofty w bardzo niskich cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 znalazlem cos takiego, co sadzicie ? Microsoft Natural Multimedia mam juz myszke microsoftu i jestem zadowolony. jesli klawiatura jest tak samo dobra to chyba wezme. prosze o opinie na jej temat. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...