metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Musze kupić nową zasilkę i wpadłem na pomysł że najlepszym i opłacalnym zakupem będzie kupić odrazu nową budę i wymyśliłem takie coś: Modecom next909atx [grafitowa] za ok.280 zeta I co o tym myślicie ??? zasilka to huntkey300w! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 widzialem ja, bawilem sie nia itp :P taka soebie :/ mnie sie nie spodobala a tak btw, to wlasnie sie zjaralem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ta buda to straszny shit nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ta buda to straszny shit nie polecam Czemu shit ??? 8O hmm... naprawde taka zje#$%a ??? :( hmm... to już sam nie wiem. Mnie się podoba i ten zasilach huntkey'a 300w który by mi się przydał . Pójde do sklepu i ją sobie obadam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ... a tak btw, to wlasnie sie zjaralem :P buuuhehehehe... bruce niezły z ciebie łagent :lol: ... a czym się zjarałeś ??? :D :twisted: ... winko owocowe ? ... :lol: byyyczeek :lol: :wink: ... hehehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...